Habar nu aveam că există un serial de animaţie cu poneii ăştia coloraţi, vă spun sincer, dar afişul m-a atras ca un magnet către vizionarea filmului My Little Pony. Aşa că, atunci când am primit invitaţia la avanpremiera producţiei, am hotărât cât de fain ar fi să impart exprienţa asta cinematografică specială cu al meu nepot năpârstoc, Eric, care o să cam iasă în curând din zona de năpârstocie. Drept care l-am invitat şi ne-am prezentat, cu chef de distracţie, la cinema.

După o petrecere animată cu tombolă şi muzică, la care Eric a dansat până l-au lăsat picioruşele, am mers la vizionarea filmului, amândoi nerăbdători să vedem poneii pe ecran, fiindcă înţeleseserăm de la petrecere că sunt foarte coloraţi. Universul care ni s-a deschis în faţa ochilor, odată ce a început My Little Pony, ne-a surprins foarte frumos atât pe mine, dar, mai ales pe Eric care eram sigură că adoarme de la atâta acţiune pe ringul de dans. Aventurile poneilor drăgălaşi au fost atât de captivante, însă, încât pe tot parcursul filmului  a avut ochii larg deschişi.

Filmul este despre prietenie şi curaj care sunt magice, despre a fi tolerant şi cu prietenii care mai greşesc, şi despre binele care învinge mereu. Producţia este captivantă şi pentru oameni mari fiindcă toate imaginile sunt foarte colorate şi foarte vii, personajele sunt plăcute, replicile catchy, există acţiune consistentă, suspans şi multă muzică foarte bună. Coloana sonoră a filmului este superbă!
My Little Pony: Filmul aduce în prim plan pe marile ecrane momentul în care o forţă întunecată ameninţă armonia din minunatul tărâm Ponyville, aşa că cele şase prietene curajoase – Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy şi Rarity – pornesc într-o memorabilă aventură dincolo de Equestria, unde vor întâlni atât personaje noi încântătoare, cât şi provocări dificile. Însă mai mult decât orice, acestea vor demonstra din nou că prietenia este magică şi are puterea de a salva lumea.

Din 13 octombrie, în cinematografele din ţară, cei mai simpatici ponei îşi aşteaptă fanii mici şi mari  în animaţia eveniment My Little Pony: Filmul, distribuită la noi de Vertical Entertainment. Este un film educativ şi captivant la care vă îndemn să mergeţi cu copiii din viaţa voastră, inclusiv cu cel interior. 🙂

 

 

DISTRIBUIȚI
Îți mulțumesc pentru vizită! Sper că ți-a plăcut măcar un pic ceea ce ai citit și că vei reveni! Am și alte povești despre lecții personale și căutări care pot fi ale oricui, despre oameni, locuri văzute și experiențe trăite. Toate materialele publicate aici sunt ale mele și sunt protejate de drepturi de autor. Te rog să nu preiei niciunul fără acordul meu prealabil sau fără menționarea sursei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*