Ei, bine, nu chiar pentru năpârstoci năpârstoci, dar pentru copiii un pic mai măricei, adică peste 3-4 ani este un film captivant, plin de acțiune și de culoare. În el apare şi gașca simpatică de Minioni, ceea ce îl face și mai atrăgător. Asta nu înseamnă că eu și soră mea nu ne-am bucurat, aproape la fel ca cei mici aflați în sală de producția asta, alături de Eric, evident, care a fost de-a dreptul fascinat de acțiunea, personajele, muzica și replicile din Sunt un mic ticălos 3/Despicable me 3.

Şi, cum m-am dus eu cu nepotul năpârstoc la film şi cu sora mea geamănă, coincidenţă sau nu, în Despicable me 3 apare fratele geamăn al lui Gru, pe care îl cheamă Dru, un băiat blond şi bronzat, de bani gata moşteniţi de la tatăl lor, un pic mai maliţios decât Gru, pe care încearcă să îl reatragă în fapte ilegale.
Gru şi Dru luptă, în cele din urmă, folosind tehnologia tatălui lor, să-l oprească pe Balthazar Bratt (dublat în limba română de CRBL, cu care Eric a dansat înainte de începerea filmului), un fost superstar malefic de televiziune al anilor 80 al cărui show fusese anulat şi care, fiindcă era foarte supărat din această cauză, pune la cale un complot.

Filmul se transformă într-unul de acţiune şi spionaj pentru năpârstoci şi nu numai, în care cei mai activi sunt Gru şi Dru, însă aceştia sunt secondaţi de curajoasa Lucy (soţia lui Gru) şi de Minionii super amuzanţi ca de obicei. Prin diverse peripeţii trec şi cele 3 fetiţe savuroase ale lui Gru. Pe tot parcursul filmului m-am uitat în sală iar cei mici păreau toţi fascinaţi de ceea ce vedeau pe ecran, printre ei fiind şi nepotul meu cel mic cu ochelari 3D verzi.

Chiar dacă nu se ridică la înălţimea primelor 2 părţi, Sunt un mic ticălos 3/Despicable me 3. este plin de poante bune, de replici amuzante, de multă acţiune, de culoare şi muzică antrenantă. Un punct forte, mai ales pentru adulţii pasionaţi de această serie, este muzica lui Michael Jackson.

Sunt un mic ticălos 3/Despicable me 3 intră în cinematografe de vineri, 30 iunie, în 3 D, dublat şi subtitrat şi este distribuit la noi de Ro Image, cărora eu şi Eric le foarte mulţumim pentru momentele de veselie împreună!

DISTRIBUIȚI
Îți mulțumesc pentru vizită! Sper că ți-a plăcut măcar un pic ceea ce ai citit și că vei reveni! Am și alte povești despre lecții personale și căutări care pot fi ale oricui, despre oameni, locuri văzute și experiențe trăite. Toate materialele publicate aici sunt ale mele și sunt protejate de drepturi de autor. Te rog să nu preiei niciunul fără acordul meu prealabil sau fără menționarea sursei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*