Mult timp nu am fost conectată cu mine și cu corpul meu. Mult timp nu m-am văzut. Deloc. Darămite să mă văd frumoasă. Mult timp, dar mult, am crezut că frumusețea are legătură doar cu înălțimea, cu hainele impecabile, cu cât de mult te plac bărbații, cu mărimea sânilor, cu cât de apreciată ești de femei. Dar, mai ales, aveam convingerea că frumusețea are legătură cu greutatea corpului.

”Ne cântărim corpurile, dar câte dintre noi ne cântărim sufletele?”, sunt cuvintele Amaliei Enache, cea care a găzduit un eveniment interesant și plin de energie femimină organizat de Oriflame pentru a lansa campania Frumoasă așa cum sunt eu.
O femeie nu este frumoasă doar pentru că are un păr superb, sau pentru că are un corp subțire, niște sâni apetisanți și un posterior obraznic, ori pentru că are niște ochi deosebiți, niște mâini frumoase, un ten impecabil.
O femeie este frumoasă cu toate calitățile, defectele și slăbiciunile ei, o femeie este frumoasă exact așa cum este, cu bune, cu mai puțin bune. O femeie este frumoasă dincolo de talentele şi abilităţile sale, dincolo de succesul profesional sau de faptul că este mamă, soție, fiică.

Campania Frumoasă aşa cum sunt eu este un inspirat manifest de primăvară, o poveste despre frumuseţea reală care depăseşte graniţele fizice, o campanie despre provocări, hotărâre, sensibilitate și curaj.
Ambasadoarele campaniei sunt Oana Pellea, Feli, Alina Chivulescu şi Alina Eremia. 3 dintre ele au fost la evenimentul de lansare a campaniei Oriflame Romania. Oana Pellea, Feli si Alina Chivulescu au vorbit despre frumuseţe, autenticitate, feminitate, bucuria de a fi diferite.


N-ai cum să nu iubeşti viaţa şi frumuseţea din tine. Eu sunt fericită că sunt. Sunt fericită că, zi de zi, mă pot descoperi şi reînfiinţa. Întâlnirea cu sine e cea mai importantă întâlnire a vieţii tale.”, aşa descrie Oana Pellea propria viziune despre frumuseţe.

Feli a povestit cum a ajuns la maturitatea de a-şi înţelege frumuseţea dincolo de aparenţe şi criterii: Eu sunt voce. Vocea pe care am moştenit-o de la mama mea. Sunt cea care a învăţat ce i se potrivste şi ce nu. Eu sunt culoare, eu sunt Feli. Iubesc proiectele care mă inspiră să fiu eu. Aşa am ales Oriflame, pentru provocarea lansată şi pentru mesajul puternic pe care îl transmite: iubeşte-te aşa cum eşti, cu zâmbetul tău larg, cu gesturile unice şi ideile tale expresive. Eşti minunată!”.

Miss România 1992, actriţa Alina Chivulescu a explicat cum frumusetea trece dincolo de fizic, dincolo de kilogramele strandard, de înălțimea clasică sau de culoarea ochilor: “Sunt bunătatea învăţată acasă. Sunt respectul pe care îl arat faţă de mine, de cei dragi şi de cei din jur. Sunt dedicare pentru fiecare clipă trăită. Am învăţat să mă iubesc pe mine aşa cum sunt eu. E cea mai bună alegere pe care am făcut-o vreodată. Provocarea este de a te iubi aşa cum eşti de fapt, de a-ţi accepta şi îndrăgi fiecare parte din suflet, minte şi trup. Descoperă-te şi îndrăgosteşte-te de tine în fiecare zi.”.

Vă las la final, dragi femei, și cuvintele lui Lucian, un bărbat interesant cu care mai dezbat eu subiecte filosofice.
”N-am reușit să înțeleg până acum (și probabil nici nu am să o fac prea curând), de ce fetele frumoase, cele care, fără machiaj, fără înălțime de 1.70 și picioare de doi metri, fără decolteuri adânci si fuste mini, dar care reușesc să intre în mintea bărbaților și/sau să întoarcă privirile pe stradă, spun: “nu mă consider frumoasă”. Dacă aș fi avut câte zece cenți pentru fiecare dată când am auzit asta, aș fi fost miliardar.”. 🙂

DISTRIBUIȚI
Îți mulțumesc pentru vizită! Sper că ți-a plăcut măcar un pic ceea ce ai citit și că vei reveni! Am și alte povești despre lecții personale și căutări care pot fi ale oricui, despre oameni, locuri văzute și experiențe trăite. Toate materialele publicate aici sunt ale mele și sunt protejate de drepturi de autor. Te rog să nu preiei niciunul fără acordul meu prealabil sau fără menționarea sursei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*