Pe 29 septembrie se întâmplă cea de-a 9-a ediţie a evenimentului Webstock care va fi găzduită de JW Marriott Bucharest Grand Hotel şi organizată de Evensys. Îmi amintesc emoţiile primei participări şi aşteptările mari cu care am mers la ceea ce se spune că este cel mai mare eveniment de social media din România.

Ei, bine, după o pauză de 3 ani, anul acesta mi-am dorit să particip din nou la Webstock, şi nu oricum, ci ca blogger acreditat. Fără aşteptări, doar cu mintea deschisă. Deşi am auzit o grămadă de oameni din online care nu doresc să fie prezenţi la acest eveniment fiindcă vorbitorii sunt mai mereu aceeaşi, cred că merită să o faci dacă ai legătură cu social media, fie şi doar parţial, din mai multe motive:

1. Există probabilitatea foarte mare să afli multe informaţii de la oameni din online mai activi decât tine şi astfel să te mai şi upgradezi în social media.
2. Vor fi, cu siguranţă, vorbitori cu ceva carisma în panneluri şi poate te inspiră în ceea ce faci tu în online.
3. Cunoşti oameni noi cu care poţi să faci proiecte sau lega prietenii. Şi, ştii cum este, niciodată nu cunoşti prea mulţi oameni.
4. Te vezi cu persoane pe care le ştii deja şi bei relaxat o cafea bună.

Toate modalităţile de participare la Webstock 2017 se găsesc aici, iar dacă ai un blog, până pe 22 septembrie mai poţi solicita o invitaţie.

De asemenea, s-a dat start votului pentru ABSOLUT Online Personality of the Year. Până pe 25 septembrie, vă puteți  vota aici favoritul dintre cei 20 de nominalizați. Eu mi-am ales deja favorita. 🙂

DISTRIBUIȚI
Îți mulțumesc pentru vizită! Sper că ți-a plăcut măcar un pic ceea ce ai citit și că vei reveni! Am și alte povești despre lecții personale și căutări care pot fi ale oricui, despre oameni, locuri văzute și experiențe trăite. Toate materialele publicate aici sunt ale mele și sunt protejate de drepturi de autor. Te rog să nu preiei niciunul fără acordul meu prealabil sau fără menționarea sursei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*