Ah, aceste super-femei despre care se spune că se cred bărbați uneori. Nimic mai fals! Super-femeile sunt, de fapt, foarte puternice, dar sunt femei și, chiar dacă mai cad pe parcursul vieții, se ridică mult mai ușor decât cele fără super-puteri. Pot face o mulțime de lucruri dintr-odată, dar, mai ales, într-o singură zi. Le veți vedea agendele încărcate și gențile pline de obiecte utile căci nu se știe cum au nevoie de ceva. Sunt mame, au un job sau o afacere, sunt iubite atente și tandre, sunt prietene de încredere, sunt fiice devotate.

Super-femeile sunt pregătite în orice moment pentru o situație provocatoare, grea, consumantă, care poate apărea pe nepusă masă. Și, chiar dacă nu sunt pregătite, se regrupează imediat. Sunt o adevărată inspirație pentru cei din jur, pentru prieteni, familie, colegi. Sunt autentice și se exprimă cu încredere și forță atât în fața cunoscuților cât și în prezența lui Obama, dacă se ivește în calea lor.

Sunt independente și își prețuiesc libertatea pe care nu ar da-o la schimbul unei relații cu un bărbat care nu le prețuiește, nu le merită și care, mai ales, nu are cel puțin aceleași super-puteri ca ele. Plâng cu ușurință femeile acestea, să știți, și nu pentru că le părăsesc super-puterile, ci tocmai pentru că le au. Își acceptă limitele și cer ajutor atunci când au nevoie.

Super-femeile iubesc florile, muzica, arta, frumosul de orice formă și sunt romantice, însă siropul cu zahăr în exces le provoacă greață. Sunt iubitoare și știu că, oricâți bani ar avea, oricât de minunat ar fi jobul pe care îl au, nu au nimic fără iubire. Sunt tandre, empatice, bune cu oamenii din jur, dar aprige și pasionale când se înfierbântă într-o discuție, într-un demers în care cred sau când au fost nedreptățite de cineva.

Sunt decente în societate, niște adevărate doamne, chiar și când râd zgomotos cu o poftă molipsitoare. Acasă, în pat cu iubitul, lucrurile se schimbă însă dramatic, iar după sexul fără inhibiții pot pregăti cea mai gustoasă porție de paste quattro formaggi pentru o cină în doi.

Ai crede, când întâlnești o astfel de femeie, că tot ce își dorește este să fie bărbatul într-o relație, să conducă, să țină frâiele strâns tot timpul. Dar nu, nu este așa, pentru că ea știe că într-o relație pozițiile pot fi de egalitate -bine, până la mutatul mobilei și căratul sacilor cu moloz rămași după renovarea casei cumpărată împreună. Și nu, super-femeile nu pizdifică bărbatul, însă, e drept, îl iau pe sus pe unul nehotărât sau moale și îi pot zgudui existența.

Super-femeile tânjesc după super-bărbați și după momente în care să se dezbrace de super-puteri și să ia o pauză. Să stea în pielea goală și să știe că sunt în siguranță, să se simtă protejate și oboljite atunci când căzătura este prea dură. Pentru că, deși orice super-femeie știe că doar ea se poate ridica, primește cu bucurie un super-bărbat care să o poarte în brațele lui atunci când simte că nu mai poate. Voi câte super-femei care nu sunt Michelle Obama cunoașteți?

Bucură-te de viață!
Ileana
DISTRIBUIȚI
Îți mulțumesc pentru vizită! Sper că ți-a plăcut măcar un pic ceea ce ai citit și că vei reveni! Am și alte povești despre lecții personale și căutări care pot fi ale oricui, despre oameni, locuri văzute și experiențe trăite. Toate materialele publicate aici sunt ale mele și sunt protejate de drepturi de autor. Te rog să nu preiei niciunul fără acordul meu prealabil sau fără menționarea sursei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*