BUCHAREST GreenSounds Festival este unul dintre evenimentele organizate de Primăria Capitalei prin creart – Centrul de Creație, Ară și Tradiție al Municipiului București care chiar e fain. Ca să nu zic mișto, fiindcă este cu muzică bună, vin furnizori de mâncaruri și băuturi bune, este o atmosferă foarte relaxată și, nu în ultimul rând, intrarea este liberă. Știu, știu, asta din urmă nu ar trebui să conteze așa mult și poate un asemenea festival ar putea aduce niște bănișori la bugetul local, însă este un plus al evenimentului pentru mulți.

Cea de-a patra ediție BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL, cel mai efervescent festival internațional de muzică eclectică din Capitală, începe astăzi și ține până duminică, în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle!
Timp de 3 zile puteți savura concerte cu artiști și trupe de top din țară și din străinătate și vă puteți bucura de activități recreative, un spațiu de gastronomie internațională, un bazar urban în cel mai mare parc al Bucureștilor.

Pe cele două scene din Parcul Herăstrău vor urca artiști internaționali și locali de renume, din zonele muzicale Trip Hop, Reggae, Dub, Hip Hop, Jazz și multe altele.
ALBOROSIE, MORCHEEBA, DE STAAT, JAZZANOVA, THE BASEBALLS de peste hotare și ai noștri: Subcarpați, Pixels, The Mono Jacks, Damian Drăghici, Radu Almășan, Pinholes, Satellites, Greetings Sugar, El Negro, Tourette Roulette, Psihotrop, Breeze, Jinxy Von D’Ers, Space Needle, Gramofone, Temple Invisible, DJ Dox, DJ Hefe și DJ Teo vor încinge atmosfera în cele 3 zile.

Programul BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2017 este mai jos, ca să știți cum să vă organizați.
Enjoy this ride! And life! 🙂

DISTRIBUIȚI
Îți mulțumesc pentru vizită! Sper că ți-a plăcut măcar un pic ceea ce ai citit și că vei reveni! Am și alte povești despre lecții personale și căutări care pot fi ale oricui, despre oameni, locuri văzute și experiențe trăite. Toate materialele publicate aici sunt ale mele și sunt protejate de drepturi de autor. Te rog să nu preiei niciunul fără acordul meu prealabil sau fără menționarea sursei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*