Noi, ăștia peste 30 bine și nu numai, ne-am pupat de câteva ori pe muzica ei, hai să recunoaștem! Și cred că multe dintre noi fetele am suspinat când ne-am despărțit de vreun iubit pe melodia Torn. Fan sau nu, nu ai cum să nu o știi pe Natalie Imbruglia, mai ales dacă vârsta adolescenței te-a găsit în ’97 când a lansat ea melodia asta super faină.
Aseară, când a cântat-o în concertul ei acustic de la București, nu știu, poate unde rememorasem multe clipe alături de două colege din generală cu care am fost (mulțumesc, Irina!), sau unde sunt eu mai nostalgică în ultima vreme, mi-au dat lacrimile.

Eu nu sunt fan Natalie Imbruglia și nici nu știam cât de bine cântă live. Poate de asta aseară, cu toată neclaritatea sunetului de la Beraria H pe care nu este prima dacă când o remarc negativ (thumbs down, dudes!), Natalie Imbruglia m-a impresionat. Cântă dumnezeiește, este incredibil de frumoasă, foarte feminină, vorbește cu un accent super fain (deh, este australiancă) și are picioare mișto. A venit într-o rochiță albă scurtă diafană, cu părul nearanjat studiat și machiată extrem de discret. Super naturală și cu multă energie! Bravo, miss, ne-ai cucerit pe mine și pe colegele mele din generală, alături de care am zâmbit cu drag pe muzica ta!

Am remarcat aseară, încă o dată, ce public ostil și fad suntem noi românii uneori. În afară de cei câțiva care erau în fața scenei (apropo, prietenii de la Beraria H poate găsesc o soluție ca la concerte să mai scoată din mesele așezate până în buza scenei), oamenii nu s-au ridicat deloc de la mese, decât să facă poze sau să filmeze. Cred că este destul de dificil pentru un artist care dă tot pe scenă să vadă și să simtă acest soi de ”entuziasm” din partea publicului.
Însă, chiar și în condițiile unui sunet cu claritate foarte slabă și în fața unui public interesat mai mult de băutură și mâncare decât de muzică, Natalie Imbruglia a strălucit. Căci asta face un artist profesionist!

Azi, uitându-mă pe Instagram, am văzut că  alături de oamenii din band s-a plimbat un pic prin Centrul Vechi înainte de concert și ne-a făcut și reclamă gratuită. Bună pentru brandul de țară, nu? Este foarte tare fata asta, și frumoasă, și talentată și mișto! Chapeau, Natalie Imbruglia!

DISTRIBUIȚI
Îți mulțumesc pentru vizită! Sper că ți-a plăcut măcar un pic ceea ce ai citit și că vei reveni! Am și alte povești despre lecții personale și căutări care pot fi ale oricui, despre oameni, locuri văzute și experiențe trăite. Toate materialele publicate aici sunt ale mele și sunt protejate de drepturi de autor. Te rog să nu preiei niciunul fără acordul meu prealabil sau fără menționarea sursei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*