Trupa VUNK a descoperit o nouă specie de om: CAMELEOM!
CAMELEOM-ul este un hibrid între cameleon și om, o specie nouă de oameni, aceia care nu se tem să arate ce simt, care își acceptă defectele, slăbiciunile, greșelile, sentimentele de vină, speranțele, visele, așteptările sau reușitele, fără să încerce să le ascundă

Îmi place cuvântul CAMELEOM, iar eu mă mai gândesc la un atribut al acestui tip de om, dorința de evoluție. Mă gândesc la acel om care se schimbă, care tinde mereu către cea mai bună versiune a sa de OM.

Pe 24 mai, la Arenele Romane, VUNK pune în scenă cea mai mare producție a lor din acest an, concertul simfonic rock CAMELEOM! Va fi impresionant, știu asta, fiindcă toate concertele lor sunt spectaculoase.

Suntem înconjurați de oameni care se tem din ce în ce mai tare să-și asume cine sunt, să-și exteriorizeze emoțiile, din teama de a nu fi judecați, din teama de a nu fi înțeleși și asistăm cu toții la o izolare a oamenilor. Facem acest spectacol pentru a le arăta că la fel ca ei suntem mulți, suntem toți. Concertul ăsta este unul dintre cele mai importante ale carierei noastre fiind vorba de un concert simfonic, în care vom cânta toate hiturile trupei și alte piese, pe care, de obicei, nu le cântăm în concertele noastre, acompaniați de o orchestră de 50 de oameni, dirijați de George Natsis. Ne vom mai împlini un vis odată cu acest spectacol”, spune Cornel ILIE, liderul trupei Vunk. Și el, probabil, un CAMELEOM, nu am avut ocazia să îl cunosc, dar i-am mai citit și ascultat cuvintele prin diverse locuri, online și offline.

Spune-mi, printr-un comentariu aici, pe blog, la ce fel de om te gândești tu când auzi cuvântul CAMELEOM și își ofer o invitație la concertul VUNK din 24 mai de la Arenele Romane! Voi alege 3 câștigători care vor primi câte o invitație dublă, marți 22 mai! 

DISTRIBUIȚI
Îți mulțumesc pentru vizită! Sper că ți-a plăcut măcar un pic ceea ce ai citit și că vei reveni! Am și alte povești despre lecții personale și căutări care pot fi ale oricui, despre oameni, locuri văzute și experiențe trăite. Toate materialele publicate aici sunt ale mele și sunt protejate de drepturi de autor. Te rog să nu preiei niciunul fără acordul meu prealabil sau fără menționarea sursei.

14 COMENTARII

 1. Ma adaptez la tot ce se întâmpla in jurul meu….și bune și rele….alegând….sa arat ce simt, direct, onest și clar. Rămân un CAMELEOM bun!
  Sau…. ce ar scrie cuvintele, gândurile și emoțiile mele, pe pielea mea….dacă ele s-ar vedea 🙂

 2. Buna Ileana,

  Pe mine, Cameleom ma duce cu gandul la o persoana energica care are “puteri” supranaturale cand vine vorba de a-si depasi limitele.

  Multumesc,
  Claudia

 3. Cred ca este a doua oara cand particip la un concrs si nici macar nu o fac pentru mine, ci pentru fratele meu, care stiu ca s-ar bucura mult sa ajung la acest concert. Abia de un an a inceput sa descopere bucuria muzicii in aer liber. Fie, deviez. Ca nu el o sa fie cel pe care il nominalizez aici drept Cameleom (mai are de invatat sa se scunoasca si sa fie mai pretentios cu el). O sa o numesc pe buna mea prietena, Andreea, care desi este acum la mii de kilometri distanta, pastram legatura si ne surprindem in fiecare zi cand ne cunoastem mai mult. SI mai ca ne motivam sa cerem mai mult, fiecare, una de la cealalta.

 4. Nu vreau ca acest comentariu sa fie considerat unul rasist, departe de mine acest gand.Dar un om cameleon poate fi :
  -nascut la Polul Nord din tata suedez si mama cameruneza, avand bunicul patern din partea tatalui amerindian iar bunica materna din partea tatalui europeana.
  Deasemenea bunica materna din partea mamei este japoneza.Cam asa arata omul cameleon.

 5. Cand aud cuvantul Cameleom ma gandesc la omul mismas,care raspandeste pe unde merge un fel de otrava greu de indepartat.Ei provin din gena care o au sobolanii sau soarecii,deoarece se inmultesc peste masura ,pagubind grav activitatii si intreaga tara

 6. Pentru mine CAMELEOM …ar fi persoana care e capabilă să se adapteze la orice situație…capabilă de a renunța la trecutul său în prezent pentru un viitor mai bun sau mai sigur…chiar daca devine diferit…esența din nucleu iese la suprafata…asemenea unui boboc de floare ce se deschide…devine o formă diferită, dar cu aceiași esență…, însă, reală…și cu o frumusețe aparte…CAMELEOM !!!

  CAMELEOM…ESTE DRAGOSTEA DINTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE …ESTE ELEGANȚA UNEI FEMEI SEDUSĂ DE FORȚA UNUI BĂRBAT ȘI INVERS…METAMORFOZA STĂ ÎN ACCEPTAREA CELUILALT PENTRU A DEFINI UN TOT PERFECT …ACCEPTAREA CELUILALT CU CALITĂȚI ȘI DEFECTE !!!

  CAMELEOM – ATÂT TIMP CÂT EȘTI OM….IMPORTANT ESTE SĂ FII TU ÎNSUȚI…INDIFERENT CUM ARĂȚI…INDIFERENT ÎN CE CULORI TE VEDE LUMEA !!!

 7. Eu cred că un Cameleom este o persoană foarte draguță, care are diverse talente și care este gata-gata să se desfacă, să se deschidă…este mereu secretoasă și surprinde pe toată lumea prin reacțiile sale, chiar dacă uneori nu poate fi observată (înțeleasă).

 8. Eu cred că un Cameleom este o persoană foarte draguță, care are diverse talente și care este gata-gata să se desfacă, să se deschidă…este mereu secretoasă și surprinde pe toată lumea prin reacțiile sale, chiar dacă uneori nu poate fi observată (înțeleasă).

 9. După mine, cameleom este o persoană care se schimbă după cum cer ceilalți, se adaptează la părerile celor din jur. Altfel spus, cineva fără convingeri și valori proprii, alunecos și duplicitar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*