Pe simpaticii de Improvisneyland i-am văzut în urmă cu vreo 4 ani de zile la primul show de improvizație la care participam, neavând habar ce înseamnă asta exact. De atunci i-am tot văzut și, de fiecare dată, am râs mult la spectacolele lor, devenind o mare amatoare de teatru de improvizație. Sunt foarte spontani, iar momentele de improvizație le ies savuroase de fiecare dată, fiind una dintre cele mai cunoscute și cele mai longevive trupe de improvizație din România.

Sâmbătă, pe 10 iunie Improvisneyland împlinește 9 ani și ne invită la cea mai lungă petrecere improvizată în aer liber, în Parcul Herăstrău la Roaba de Cultură. Pentru al nouălea an consecutiv, trupa sărbătorește, alături de comunitatea de improvizatori și absolvenți ai cursurilor de improvizație, printr-un spectacol unicat, total improvizat și imposibil de repetat.

Intrarea este liberă pentru publicul larg, timp de nouă ore. Începând cu ora 14.00, cei prezenți pot socializa cu membrii trupei, care pregătesc board games și jocuri în aer liber. De la ora 16.00 urcă pe scenă absolvenții cursurilor de improvizație pentru copii – Micii IMPROfesioniști, pentru primul lor spectacol.
Între orele 17.00 și 18.00, cursanții adulți ai Academiei de Improvizație primesc sugestii  de la spectatori și improvizează scene interactive și dinamice.

De la ora 18.00 îi poți vedea pe Improvisneyland și Asociații, un mix de improvizatori care vor pune în scenă un show de formă lungă. Asociații sunt absolvenți ai cursurilor de improvizație marca Improvisneyland, deveniți acum improvizatori în propriile trupe. Vor juca împreună membrii trupelor Urban Impro, Marțienii, Trupa All In și Funkey.

Nu rata de la ora 20.00 show-ul Improvisneyland, în care îi poți vedea pe actorii: Monica Anastase, Rozana Radu, Andreea Samson, Pavel Bârsan, Mădălin Mandin, Axel Moustache (fondator) şi Radu Ciobănaşu.

De la ora 21.00 urmează un Jam Session – adevăr și provocare – unde oricine poate urca pe scenă și improviza alături de Improvisneyland și invitații lor speciali: actorul Adrian Nour, concurent la Vocea României și actrița și cântăreața de jazz Irina Sârbu.
Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici:  și ne vedem la Roaba de Cultură ca săi aplaudăm!
La mulți ani, prieteni de la Improvisneyland! 🙂

DISTRIBUIȚI
Îți mulțumesc pentru vizită! Sper că ți-a plăcut măcar un pic ceea ce ai citit și că vei reveni! Am și alte povești despre lecții personale și căutări care pot fi ale oricui, despre oameni, locuri văzute și experiențe trăite. Toate materialele publicate aici sunt ale mele și sunt protejate de drepturi de autor. Te rog să nu preiei niciunul fără acordul meu prealabil sau fără menționarea sursei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*