“Targetare și Campanii Eficiente” este o nouă conferință care are loc la Premier Palace Hotel & Spa în București și la care vă invit joi pe 8 noiembrie.
Conferinta face parte dintr-o serie de evenimente pe care PR2Advertising.ro le organizează cu scopul de a pune în legatură specialiști și reprezentanți ai unor companii de top cu persoane interesate de tot ceea ce înseamnă PR, advertising, marketing și promovare online și offline.

De ce să participi la această conferință?

  • Cea de a IV-a editie se focusează pe a oferi informații utile și relevante proprietarilor de afaceri sau managerilor interesati de PR, marketing si promovare.
  • Normele GDPR aduc schimbari și în ceea ce priveste promovarea. Participă la eveniment și află informații despre conformarea business-ului la cerintele GDPR.
  • Organizatorii ți-au pregătit informatii care te vor ajuta și speakeri care vor aborda teme interesante și îți vor răspunde întrebărilor pe care le ai cu privire la promovarea unei afaceri.
  • În cadrul evenimentului, poți cunoaște și alte persoane pasionate de promovare sau afaceri și dornice să schimbe idei referitoare la eficientizarea și creșterea unui business, dar și legate de provocările din acest domeniu.
  • Este extrem de important să ai parte de cele mai bune informații, pentru a te asigura că ești la curent cu cele mai noi modalități de creștere si promovare a unui brand/business.

Speakerii acestei ediții sunt: Alina Minu – account manager Pastel, Raluca Radu – country manager Answear Romania, Radu Ciofu – cofondator SEOmark.ro, Andreea Coman – avocat Savescu & Asociații Litigators, Iulian Nițulescu – CEO INVOX, Anca Toma – digital marketing manager MTH.

Am pentru tine o invitație dublă la Conferința “Targetare și Campanii Eficiente”, dacă ești interesată de subiect. Tot ce trebuie să faci este să răspunzi aici pe blog la întrebarea: Care este cea mai interesantă campanie de promovare a unui brand/business pe care ai descoperit-o în acest an? Voi alege câștigătoarea marți, 6 noiembrie.

Mai multe informații se află pe pagina conferinței, aici.

DISTRIBUIȚI
Îți mulțumesc pentru vizită! Sper că ți-a plăcut măcar un pic ceea ce ai citit și că vei reveni! Am și alte povești despre lecții personale și căutări care pot fi ale oricui, despre oameni, locuri văzute și experiențe trăite. Toate materialele publicate aici sunt ale mele și sunt protejate de drepturi de autor. Te rog să nu preiei niciunul fără acordul meu prealabil sau fără menționarea sursei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*