Săptămâna viitoare, pe 4 octombrie, are loc la Bucureşti Conferinţa “Femei de carieră” – Leadership feminin, un eveniment care se adresează tuturor femeilor ce îşi doresc o carieră de succes, fie că sunt angajate sau antreprenoare.
Dacă eşti în zona în care îţi doreşti o să faci carieră şi să fii un profesionist de succes, este bine să participi la această conferinţă unde poţi afla informaţii valoroase despre dezvoltarea unei afaceri, leadership, branding personal, antreprenoriat, de la femei care au reusit să dobândească succesul în carieră.

Printre speakerii acestei ediţii se află: Milena Gîţ – Marketing Manager la Answear, Alexandra Olteanu – Director General All to Know, Mariana Brădescu – Managing Partner la Piatraonline, Laura Iane – Director de Creaţie Pastel, Silvia Gabor – Marketing şi PR Manager XTB Online Trading.

Conferinţa a ajuns la cea de-a IX-a ediţie şi este, pe lângă o sursă informaţională şi un cadru bun pentru networking, participarea la astfel de evenimente putând să te ajute să intri în contact cu potenţiali parteneri sau clienti. De asemenea, în cadrul evenimentului, poţi cunoaşte şi alte femei pasionate de afaceri şi dornice să schimbe idei referitoare la carieră, antreprenoriat şi business, dar şi legate de provocările pe care le întâmpină femeile în aceste domenii.

Daca şi tu vrei să afli mai multe informaţii care să te ajute în carieră şi business, rezervă-ţi un loc aici la ediţia din 4 octombrie 2018 a conferinţei, care va avea loc la Premier Palace Hotel & Spa, Bucuresti (Bulevardul Ghencea nr. 134, vizavi de stadionul Steaua).

Am pentru tine, dragă femeie interesată de carieră şi succes, 2 invitaţii la Conferinţa “Femei de Carieră” – Leadership feminin. Pentru a câştiga una dintre ele, trebuie să laşi un comentariu pe blog prin care să răspunzi la întrebarea: Ce este succesul pentru tine?

DISTRIBUIȚI
Îți mulțumesc pentru vizită! Sper că ți-a plăcut măcar un pic ceea ce ai citit și că vei reveni! Am și alte povești despre lecții personale și căutări care pot fi ale oricui, despre oameni, locuri văzute și experiențe trăite. Toate materialele publicate aici sunt ale mele și sunt protejate de drepturi de autor. Te rog să nu preiei niciunul fără acordul meu prealabil sau fără menționarea sursei.

1 COMENTARIU

  1. Succesul pentru mine este acel momentul in care intalnesc oameni fantastici care ma inspira; de fiecare data cand am cunoscut un om destept, altruist, empatic, am simtit ca pot fi si eu asa….si ca, cu cat suntem mai multi, cu atat va fi mai bine…(efectul ala de “bulgare de zapada”)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*