Asociația Dăruiește Viață a trimis Casei Naționale a Asigurărilor de Sănătate, în luna septembrie, un document oficial prin care cere ca fiecare contribuabil să primească anual un raport cu serviciile medicale decontate pe contul lui de asigurat.

Cetățenii sunt îndemnați să-și ceară decontul serviciilor medicale de care au beneficiat! Procedura este foarte simplă: se descarcă formularul tip de pe site-ul asociației: http://www.daruiesteviata.ro/formular-cerere-raportare-cnas/, se completează și se trimite Casei de Asigurări de Sănătate Județene de care aparține asiguratul, pe email și/sau fizic. Adresele pot fi obținute de AICI: http://www.cnas.ro/page/contacte-cjas.html

Ca urmare a demersurilor Asociației Dăruiește Viață, directorul general CNAS, Liliana Mihai, a declarat că asiguraţii vor primi de anul viitor o scrisoare cu serviciile medicale decontate de Casă.

http://amfms.ro/asiguratii-vor-primi-de-anul-viitor-o-scrisoare-cu-serviciile-medicale-decontate-de-casa/

Pentru a ne asigura că CNAS va implementa această metodă care va transparentiza sistemul și va descuraja furtul și abuzul, e nevoie de o mobilizare a cetățenilor. Oprirea furtului la CNAS este posibilă, doar dacă luptăm pentru a ne apăra și exercita drepturile!

DISTRIBUIȚI
Îți mulțumesc pentru vizită! Sper că ți-a plăcut măcar un pic ceea ce ai citit și că vei reveni! Am și alte povești despre lecții personale și căutări care pot fi ale oricui, despre oameni, locuri văzute și experiențe trăite. Toate materialele publicate aici sunt ale mele și sunt protejate de drepturi de autor. Te rog să nu preiei niciunul fără acordul meu prealabil sau fără menționarea sursei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*