În urmă cu 3 luni am început să iau în fiecare zi câte două capsule de Curcumin 95, fiindcă nu îmi dădeau pace durerile de articulații și coloană și, mă rog, pentru alte beneficii despre care citisem și, evident, la recomandarea medicului generalist care îmi supraveghează micile deficiențe care mai apar în organism. Este super tare femeia, mereu mi-a recomandat produse care nu sunt la modă, dar care au avut efecte foarte rapide. O să povestesc și despre alte 3 dintre ele puțin, poate aveți trebuință.

Așadar, ce observ după 3 luni de Curcumin 95, pe care îl cumpăr de aici este în primul rând faptul că articulațiile nu mai dor, coloana este din ce în ce mai liniștită și ea, iar oboseala psihică și fizică din ultima perioadă s-a diminuat considerabil. Plus, stările trecătoare depresive generate de anumite conjuncturi provocatoare ale vieții mele nu prea mai există. Culmea este că, de când iau aceste capsule, nu prea am mai făcut nici gimnastică fiindcă m-am lenevit, nu pentru că ar fi în regulă. Îmi revin eu și, cel puțin, nu am renunțat la mâinile magice ale doamnei Gabi. 🙂

Ce am mai folosit cu succes, tot la recomandarea doamnei doctor despre care vă povesteam mai sus, sunt și produsele de mai jos:

1. În 2012 din cauza unor manifestări ciudate pentru care nu găseam explicații medicale, doamna doctor a avut inspirația să îmi recomande dozarea Vitaminei D în organism. Nu a ieșit bine deloc, adică era foarte scăzută, drept care mi-a prescris Vigantoletten câte 2000 Mg/zi pentru început, apoi l-a scăzut până am ajuns la 500 Mg pe zi. Nu mai știu exact câte luni am luat, însă efectele nu au fost spectaculoase.
Dacă nu cunoașteți implicațiile grave ale deficitului de Vitamina D în organism și dacă mai aveți și cazuri de cancer de colon în familie, aș zice să vă documentați un pic și să știți că de la soare ne mai luam această vitamină. Doar dacă stăm sub el fără protecție, lucru care nu este recomandat. Long story short, vitamina mea D creștea apoi scădea brusc iar. Între timp dumneaei a descoperit Vitamina D de la Nature’s Way (iacăt-o aici) și a zis să încercăm cu ea. Efectele au fost imediate. După prima lună, de la 15 am ajuns la 25, iar după 3 luni la 50. Acum iau fie 5 zile pe lună, fie din când în când. Stările când ai deficit de D sunt oribile.

2. Anul trecut, prin septembrie începusem să am frecvent amețeli, o piele extrem de uscată și să mă simt mereu fără energie. Era anemie. După 4 ani fără carne, fiindcă nu am mai fost atentă la ce mănânc, am ajuns la anemie, așadar. Hemoglobina era la limita de jos pe graficul de analize, iar fierul foarte scăzut în corp. Urma să plec în vacanță și, chiar dacă nu am vrut să iau Fier imediat, parcă nu aveam nici chef să leșin pe străzi. Știu că atunci cei din jur mă sfătuiau să aleg Fier de la Secom, însă doctorița mea mi-a recomandat altul. Am decis să urmez sfatul ei și să să încerc cu acela. Îl vedeți aici, doar că eu am luat de 18 Mg. După prima lună valorile analizelor erau pe calea cea bună. Am luat 3 luni.

3. Pentru că nu consum carne și pentru că am citit și auzit numai păreri bune despre produsele Solgar, dar și fiindcă m-am documentat pe tema deficitului de Vitamină B12, mi-am achiziționat acest produs și iau cam 2 -3 capsule pe săptămână.

Evident că nimic nu trebuie încercat după ureche și că ne putem face mai mult rău decât bine, însă când aveți stări de oboseală prelungită, slăbiciune în organism, amețeli, palpitații, dureri musculare și articulare, să știți că nu aveți neapărat o boală gravă, cum gândim noi panicoșii, ci poate fi un deficit de vitamine sau minerale care să vă fi adus într-o stare foarte inconfortabilă.

DISTRIBUIȚI
Îți mulțumesc pentru vizită! Sper că ți-a plăcut măcar un pic ceea ce ai citit și că vei reveni! Am și alte povești despre lecții personale și căutări care pot fi ale oricui, despre oameni, locuri văzute și experiențe trăite. Toate materialele publicate aici sunt ale mele și sunt protejate de drepturi de autor. Te rog să nu preiei niciunul fără acordul meu prealabil sau fără menționarea sursei.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*