De câteva zile, dimineţile mele sunt mai frumoase, cu mai multă bucurie şi culoare! Căci, ce plăcere este să mă trezesc dimineaţa şi să văd o imagine care mă reprezintă cumva pentru că adună în ea o parte dintre credinţele şi pasiunile mele, nici nu vă mai zic!

Mereu am iubit muzica, nu cred că aş putea trăi fără muzică, îmi plac poveştile, ador să scriu, şi cred că viaţa asta este o călătorie pictată cu toate culorile curcubeului, pe care este bine să o facem liberi, cu inima la vedere, dansând pe muzica noastră, nu a altora.

De la toate acestea a pornit Elena când s-a gândit să îmi coloreze peretele gol din dormitor, primul care îmi apărea în faţa ochilor dimineaţa, şi, sincer să vă spun, mă cam indispunea. A făcut ea acest desen pentru mine, cu multă răbdare şi talent. Mi l-a trimis să-l văd, am sărit în sus de bucurie când am privit poza şi i-am zis că “m-a nimerit” la marele fix. Zilele trecute “Fluturele muzical” (cum i-am spus eu ) a aterizat pe peretele meu trăgând după el un portativ uriaş cu note muzicale şi inimi roşii. Bine, a durat ceva până să îl aplic acolo deoarece are doi metri lungime. Mă credeţi că zâmbesc mai mult dimineaţa de câteva zil încoace?

Elena Poteleanu desenează frumos, îi plac formele şi culorile şi s-a gândit, la un moment dat, ca, din pasiunea asta a ei, să facă un business. Aşa a apărut Stickero.ro, de unde vă puteţi alege un desen care să vă decoreze căminul sau îi puteţi trimite ei o imagine pe care doriţi să o vedeţi expusă pe un perete din casă, iar ea vă va desena cel mai frumos sticker.

De când a “deschis” acest magazin, Elena a căutat să îl dezvolte de la an la an, să îşi diversifice gama de produse şi să vină periodic cu propuneri noi către clienţi. Astfel, în prezent, pe www.stickero.ro, pe lângă stickere decorative pentru toate gusturile, puteţi comanda fototapet, tablouri canavas şi obiecte handmade.

Şi, pentru că eu sunt genul de om căruia îi plan obiectele, conceptele personalizate, după ce mi-a desenat ea stickerul perfect, am întrebat-o de ce nu face asta pentru toţi clienţii. Aşa am descoperit că există pe site opţiunea “stickere personalizate“, lucru care mi se pare foarte util. M-am şi gândit deja că, dacă vreau să îl am la capul meu, pentru a mă veghea, pe…să zicem…Tom Hardy, îi trimit Elenei o poză, iar ea face acest lucru posibil. Sau să fie Bradley Cooper? Mă mai gândesc. Deocamdată, cert este că, de câteva zile încoace, cu “Fluturele muzical” de la Stickero, zâmbesc de la prima oră a dimineţii. Ceea ce vă doresc tuturor!

Bucură-te de viață!
Ileana
DISTRIBUIȚI
Îți mulțumesc pentru vizită! Sper că ți-a plăcut măcar un pic ceea ce ai citit și că vei reveni! Am și alte povești despre lecții personale și căutări care pot fi ale oricui, despre oameni, locuri văzute și experiențe trăite. Toate materialele publicate aici sunt ale mele și sunt protejate de drepturi de autor. Te rog să nu preiei niciunul fără acordul meu prealabil sau fără menționarea sursei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*