După vestea tristă despre un alt abuz de putere pe care îl face PSD citită zilele trecute aici, ieri am primit un mail prin care eram rugată să dau mai departe vestea unui eveniment dedicat copiilor cu dizabilități ce are loc weekendul acesta. Până să vă spun despre ce este vorba și poate, dacă sunteți în București, veți și dcide să mergeți, mărturisesc că eu mai sper doar într-o minune care să scoată țara asta din mocirla în care au adus-o conducătorii ei mult iubiți.

Acestea fiind zise, pe 17 și 18 noiembrie la Circul Metropolitan se întâmplă o manifestare frumoasă cu un scop nobil, acela de conștientizare a situației copiilor cu dizabilități care au șanse mai mari la o viață normală sau aproape de normal dacă sunt integrați social și în învățământul de masă. Evident, în cazurile în care acest lucru este posibil.

România Copiilor este o ediție specială a CONIL Fest, Festivalul Integrării este organizat de Asociația CONIL și este despre copiii cu probleme, dar și despre noi și copiii noștri, viitorul țării, despre oamenii buni care putem alege în fiecare zi să fim. Este despre acceptare și integrare pentru că, dincolo de orice dizabilitate, există o abilitate care trebuie descoperită, încurajată și promovată în orice copil.

La Circul Metropolitan, sâmbătă și duminică, vin o mulțime de artiști care îi vor încânta pe cei peste 1000 de copii cu dizabilități care sunt așteptați să participe la festival, dar și pe restul invitaților copii și părinți, deopotrivă. De asemenea, copiii și părinții se vor putea bucura de atelierele atractive și colorate organizate în foaier, de cele mai bune oferte ale expozanților din cadrul Târgului România Copiilor, de fotografii la minut și de multe alte surprize.

Sâmbătă între orele 9:00 -20:00 și duminică în intervalul 13:30-20:00 porțile Circului Metropolitan sunt deschise tuturor la România Copiilor, locul unde copiii cu dizabilități sunt integrați nu marginalizați.
Intrarea este liberă.

DISTRIBUIȚI
Îți mulțumesc pentru vizită! Sper că ți-a plăcut măcar un pic ceea ce ai citit și că vei reveni! Am și alte povești despre lecții personale și căutări care pot fi ale oricui, despre oameni, locuri văzute și experiențe trăite. Toate materialele publicate aici sunt ale mele și sunt protejate de drepturi de autor. Te rog să nu preiei niciunul fără acordul meu prealabil sau fără menționarea sursei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*