Of, Doamne, văd în jurul meu tot mai multe cazuri de copii și tineri care se îmbolnăvesc de cancer. Am primit ieri mesajul de mai jos de la una dintre fetele cu care comunic pe Facebook și mă gândeam că, dacă ne strângem mai mulți în jurul acestui caz, îl putem ajuta pe Alin să învingă leucemia.

”Salut, Ileana! Îndrăznesc să vin cu o mare rugăminte la tine. Este vorba despre Alin, un fost coleg de liceu. Care are leucemie. Și care trebuie să strângă, până pe 9 octombrie de 250.000€ fiindcă are nevoie urgentă de transplant! A fost creată și o pagină pe Facebook Alături de Alin, absolut orice ajutor contează enorm! Mă întrebam dacă ne poți ajuta și tu?”.

Am crezut că nu văd bine ceea ce îmi scrie Irina. Pare o misiune imposibilă să strângi atâția bani în mai puțin de o lună de zile, dar eu cred că, dacă află cât mai multă lume despre cazul lui Alin și donăm fiecare câte puțin, poate reușește să trăiască.

Alin Georgescu are 26 de ani şi, de la ceea ce credea că este o răceală banală a ajuns să primească un diagnostic cumplit: Leucemie acută limfoblastică de tip B.

A început tratamentul împotriva cumplitei boli, dar recent aceasta s-a agravat şi au apărut complicații, iar medicii i-au recomandat transplantul de măduvă osoasă într-un spital din străinătate. Asta înseamnă costuri de 250.000 de euro, familia fiind nevoită să strângă aceşti bani până pe 9 octombrie fiindcă viața lui Alin depinde de ei.

Alin este student la teatrologie la Sibiu, teatrul fiind una dintre pasiunile sale cele mai mari. Colegii și prietenii spun despre el că este un om tare vesel, optimist și fericit tot timpul. Acum are nevoie de donatori ca să învingă leucemia și să trăiască. Să își continue cu bucurie povestea vieții. Vă rog să îl ajutăm cu o donație cât de mică! Vă mulțumesc!

Donațiile se pot face aici:

EURO : RO61BTRLEURCRT0413769201
RON : RO14BTRLRONCRT0413769201
SWIFT CODE: BTRLRO22

Conturile sunt deschise pe numele tatălui lui Alin, GEORGESCU MARIUS CRISTIAN, la banca Transilvania.

DISTRIBUIȚI
Îți mulțumesc pentru vizită! Sper că ți-a plăcut măcar un pic ceea ce ai citit și că vei reveni! Am și alte povești despre lecții personale și căutări care pot fi ale oricui, despre oameni, locuri văzute și experiențe trăite. Toate materialele publicate aici sunt ale mele și sunt protejate de drepturi de autor. Te rog să nu preiei niciunul fără acordul meu prealabil sau fără menționarea sursei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*