De câte ori merg prin zona Pipera, prin partea aceea cu clădiri mari unde oamenii se văd ca în cutii cu geamuri, inima îmi bate mai tare. Și nu este de la iubire sau de la vreo emoție frumoasă, ci de la locul acela care îmi trezește, de fiecare dată, o ușoară panică.
În urmă cu vreo 4 ani și mai bine, când am ajuns prima dată aici, am coborât din taxi m-am învârtit pe slow motion în loc și m-am minunat de ceea ce vedeam. Eram ca fata care se dă jos din mașină într-un oraș american, în mijlocul betoanelor și exclamă de uimire când vede zgârie norii.

Aseară am ajuns din nou în Pipera, fără să mă aștept. Știam că merg la deschiderea Mindspace Business District, un spațiu altfel, dar nu am fost curioasă să cercetez unde anume trebuie să mă prezint. Mai bine, că poate aș fi ratat să descopăr acest loc care cu siguranță le va îndulci viața profesională celor care lucrează în aceadtă zonă. 🙂

Mindspace Business District este primul spațiu deschis în Romania de cel mai mare furnizor de spații de coworking din Europa, creat out-of-the-box (și la propriu și la figurat) într-o clădire cu multe etaje din Pipera chiar lângă stația de metrou. M-am relaxat când am intrat acolo, designul eclectic și primitor al locului are acest efect, fiindcă nu intri într-un spațiu înțesat de birouri mici mici în formă de cub.

De la birouri private ce cresc productivitatea și evenimente ce își propun să le ofere membrilor o sursă de inspirație, până la zone de relaxare creative, prânzuri sănătoase și cursuri de yoga, Mindspace Business District pune la dispoziția minților creative din București spațiul de care au nevoie pentru a inova.
Odată cu lansarea oficială a primului său spațiu de coworking din România, Mindspace anunță și planurile sale pentru următoarea locație din București: Mindspace Victoriei, care va fi deschis la 1 aprilie.

DISTRIBUIȚI
Îți mulțumesc pentru vizită! Sper că ți-a plăcut măcar un pic ceea ce ai citit și că vei reveni! Am și alte povești despre lecții personale și căutări care pot fi ale oricui, despre oameni, locuri văzute și experiențe trăite. Toate materialele publicate aici sunt ale mele și sunt protejate de drepturi de autor. Te rog să nu preiei niciunul fără acordul meu prealabil sau fără menționarea sursei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*