Îți dorești un aer mai curat în camera în care dormi? Atunci ai nevoie de un purificator de aer Sharp cu Plasmacluster. În următoarele paragrafe îți povestesc de ce și sper să fie o alegere potrivită și pentru sănătatea ta.

În ultima lună mi-am instalat în micuțul apartament în care viețuiesc unul dintre Purificatoarele Sharp cu Plasmacluster. Citisem în treacăt pe internet că distruge 23 de tipuri de bacterii, mucegaiuri, virusuri și alergeni. Ce mai ştiam despre acest tip de aparat era că are la bază o tehnologie dezvoltată în Japonia, însă mărturisesc că nu am avut curiozitatea să mă informez mai mult fiindcă mi-am propus mai întâi să îl încerc și să văd efectele.

Știm cu toții că sunt din ce în ce mai mulți microbi, noxe și multe virusuri în jurul nostru, în aerul pe care îl respirăm. Mai mult, când venim acasă, aducem cu noi tot ce ”culegem” de pe unde mergem zi de zi, de la praf, până la bacterii periculoase care pot produce în corpul nostru infecții grave.

După ce m-am împrietenit mai bine cu Purificatorul Sharp cu Plasmacluster și umidificare activă, am citit ce face această tehnologie și am descoperit printre altele că, în doar patru ore, ionii Plasmacluster de purificare a aerului se răspândesc în încăpere. Ce fac ei? Descompun particulele transmisibile din aer și pot reduce cu peste 85% prezența unor bacterii precum staphylococus epidermis sau e.coli, a mucegaiului și acarienilor. Ca să nu mai vorbim că dispersează componentele fumului de țigară, mirosurile animalelor de companie, transpirația și alte substanțe toxice pe care le mai împrăștiem și noi prin casă când facem curățenie sau când folosim deodorante. Și, foarte important, reduc nivelul de poluare al aerului.

Ca să vă faceți o idee cum lucrează, am făcut un test. Am ținut aparatul pornit câteva ore, apoi am deschis geamurile. Indicatorul care măsoară calitatea aerului a scăzut cu 50% valoarea de dinainte de “aerisirea” încăperii.

Purificarea aerului cu ioni Plasmacluster se face prin curățirea aerului utilizând ioni pozitivi și negativi de oxigen. Ionii se atașează de toți poluanții din aer, extrăgând hidrogenul din aceștia pentru a se echilibra. Astfel, poluanții sunt neutralizați. În acelasi timp, aerul se purifică și utilizând un sistem de filtrare diferit. Acesta oferă un efect unic de purificare dublă a aerului: prin ioni și prin filtre.

Eu am instalat aparatul în dormitorul meu unde eu simt uneori că aerul este cam uscat și fiindcă am fost curioasă să văd dacă îmi îmbunătățeste calitatea somnului. La montarea aparatului, am remarcat din start faptul că aceste dispozitive sunt create pentru oameni care nu prea au treabă cu tehnologia :-). Chiar și eu, atehnică fiind, cu manualul în faţă am reuşit instalarea lui, cu cele două filtre, dintre care unul Hepa.

Au fost zile în care Purificatorul de aer Sharp a mers non-stop şi atunci calitatea aerului din camera mea de somn (la început destul de precară după câte am înţeles din indicatorul care o afişează) creştea de la oră la oră.
Au fost nopţi în care l-am lăsat pornit – este destul de silenţios pe modul nocturn – şi nopţi în care a fost oprit.

Diferenţa a fost că, atunci când a mers toată noaptea, am simţit că mă odihnesc mult mai bine, m-am trezit cu mai multă energie decât o fac de obicei fără să am nasul înfundat sau să simt usturime în gât, cum mi se întâmplă destul de des dimineaţa.

Pe piaţa din România gama de purificatoare Sharp este distribuită de Vestel Polonia, producător de electronice și electrocasnice. Mai multe detalii tehnice despre aceste dispozitive găsiți aici. Sper că v-am convis că merită investiția, pentru că sănătatea mediului în care dormim nu este un moft, ci este foarte importantă.

DISTRIBUIȚI
Îți mulțumesc pentru vizită! Sper că ți-a plăcut măcar un pic ceea ce ai citit și că vei reveni! Am și alte povești despre lecții personale și căutări care pot fi ale oricui, despre oameni, locuri văzute și experiențe trăite. Toate materialele publicate aici sunt ale mele și sunt protejate de drepturi de autor. Te rog să nu preiei niciunul fără acordul meu prealabil sau fără menționarea sursei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*