Mă abandonez miracolului a tot ceea ce este, pentru că tot ceea ce este vine de la Dumnezeu. Privesc cerul şi văd minunea universului, atât de mare în comparaţie cu mine, cu cei dragi, cu întreaga specie umană şi chiar cu această minunată planetă.

Mă abandonez abundenţei în toate formele şi ştiu că tot ceea ce vine, vine spre binele meu. Îmi abandonez fricile şi mă abandonez iubirii faţă de fiecare moment, faţă de fiecare respiraţie. Mă abandonez minunii pe care o reprezintă viaţa, copiii, soarele, florile şi toate acele mici şi mari bucurii care se întâmplă în fiecare zi. Mă abandonez miracolului vieţii mele.

Cred că orice miracol este posibil cu ajutorul Domnului şi nu mai cred pe nimeni care îmi spune ca miracolele nu sunt posibile. Cred în minuni! Minunile fac parte din viaţa noastră la fel de mult precum respiraţia sau bătăile inimii noastre.

Mă abandonez miracolului căii mele spirituale şi am din ce în ce mai multa încredere în călătoria mea, în fiecare zi. Am încredere în intuiţia mea şi o ascult. Îmi ascult mereu inima.

Sunt devotat minunii din fiecare moment şi întegrităţii căii mele. Binecuvântată este această lume a miracolelor şi a minunilor divine. Binecuvântată este această lume a luminii.

Mă eliberez de judecăţile şi de fricile mele, de gânditul minţii atât de mici. Îmbrăţişez bunătatea faţă de mine şi faţă de orice altă fiinţă.

Mă abandonez miracolului din fiecare moment, pentru că fiecare moment contează. Nu mă grăbesc în viata mea, ci mă inclin în faţa sacrului cu fiecare pas pe care îl fac, cu fiecare respiraţie, cu fiecare zi pe care o trăiesc.

Viata mea este o odă a abundentei şi a iubirii. Cred în prosperitate. Cred că există suficient pentru toţi, în orice situaţie. Mă abandonez succesului meu şi al tău, succesului fraţilor mei şi al surorilor mele. Nu suntem singuri pe acest Pământ. Mă abandonez bunătăţii.

Mă abandonez în mâinile lui Dumnezeu şi îl las pe el să mă poarte tot timpul, dar mai ales când eu nu mai pot. Sunt smerită, fericită şi recunoscătoare pentru viaţa mea. Făgăduiesc să nu ratez minunile din lucrurile mărunte. Făgăduiesc să ating pământul în fiecare zi şi să îl onorez, pentru că este casa mea. Făgăduiesc să am grijă de această planeta ca şi cum ar fi propria-mi mamă sau propriu-mi copil. Făgăduiesc să îmi onorez trupul şi să fiu atentă la el. Făgăduiesc să am grijă de sănătatea trupului meu, a minţii mele, a sufletului meu.

Nu există miracol prea mic pentru a nu fi binecuvântat. Nu voi uita să mă binecuvântez pe mine şi pe ceilalţi. Nu voi uita să îmi onorez călătoria numită viaţă, prin această lume. Ştiu că iubirea este răspunsul a toate.

Voi menţine aceste priorităţi pe măsură ce voi înainta în călătoria mea. Calea mea este una a fericirii, iubirii şi a bucuriei. Calea mea este una pe care frica lipseşte cu desăvârşire, căci mă încred în Dumnezeu şi în mine.

Îmi eliberez mintea. Îmi eliberez sufletul. Ridic mâinile spre cer şi spun „Multumesc”. Acceptă-mă, Iubeşte-mă, Împuterniceşte-mă, Inspiră-mă, Linişteşte-mă! Ai grijă de mine! Te iubesc, mă iubesc, iubesc lumea şi viaţa!

Mă abandonez miracolului vieţii! Mă abandonez miracolului a tot ceea ce este şi va fi!

Notă: Am descoperit această rugăciune la un moment dat, nu este creată de mine, dar are note personale adăugate. Sper să îţi folosească, pe mine mă linişteşte şi îmi dă speranţă.

Bucură-te de viață!
Ileana
DISTRIBUIȚI
Îți mulțumesc pentru vizită! Sper că ți-a plăcut măcar un pic ceea ce ai citit și că vei reveni! Am și alte povești despre lecții personale și căutări care pot fi ale oricui, despre oameni, locuri văzute și experiențe trăite. Toate materialele publicate aici sunt ale mele și sunt protejate de drepturi de autor. Te rog să nu preiei niciunul fără acordul meu prealabil sau fără menționarea sursei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*