De fiecare dată când mi-au propus organizatorii conferinței Femei de carieră să ajung la acest eveniment, m-am gândit să ofer invitațiile primite unor femei interesate de cariera profesională. Și așa am făcut, la fiecare ediție la care am fost invitată. Până la ultima, întâmplător sau nu și una aniversară, unde m-am prezentat și eu, curioasă să descopăr comunitatea Woman2Woman și ce înseamnă pentru femeile de aici acest cuvânt ”carieră”.

Cum a fost la conferința ”Femei de carieră” – ediția a zecea

Cu good vibes, în primul rând, pentru că am cunoscut câteva femei antreprenoare care m-au inspirat tocmai pentru că dăduseră un nou sens cuvântului ”carieră”, făcând cu pasiune lucruri frumoase și trăindu-și, pe calea profesională, visurile lor. Descopăr tot mai multe femei în ultima perioadă care au ales să facă, chiar și după 35-40 de ani, un pas foarte curajos, acela de a lăsa poziții de top, bine plătite, în corporații pentru a deveni antreprenoare sau freelanceri.

Apoi, mi s-a părut foarte faină energia acestei conferințe la care au participat doar femei, cum o sugerează și numele evenimentului. M-am simțit foarte în largul meu și parcă mai inspirată să cunosc oameni noi, să ies din zona de confort și să vorbesc despre mine.

Și, nu în ultimul rând, cea de-a zecea ediție a conferinței Femei de carieră a adus în fața zecilor de participante cinci femei și un bărbat care au livrat prezentări valoroase despre marketing online, PR, networking, fonduri europene, dezvoltare personală, antreprenoriat și tehnici de supraviețuire în medii profesionale ostile.

Este vorba despre Alexandra Olteanu – director general All to Know (foarte inspirațională, cu o prezentare despre sens în planul profesional), Milena Bianca Gîţ – marketing manager la Answear Romania (a susținut o prezentare cu multe date tehnice și bune practici în marketingul online, în plus a fost superbă pe scenă), Andreea Coman – managing associate SAVESCU & ASOCIAȚII (care a vorbit despre medii de lucru unde mai sunt și oameni care ne sabotează profesional și ce putem face să rezistăm), Dana Nae Popa – managing director la Pastel (slătineancă de-ale mele, pasională și foarte creativă, ne-a arătat niște campanii de comunicare faine) și Marius Bizau – managing partner la Acacia (care ne-a dat multe informații despre fondurile europene). Alături de ei toți a fost Roxana Domnica, fondatoarea comunității MORE Networking de la care am aflat multe dos and donts când vine vorba despre networking.

Prezentările înregistrate video sunt aici. Poate vă inspiră și pe voi, atât personal cât și profesional. Iar la următoarea ediție poate decideți să participați. Când va fi să fie, toate informațiile le găsiți aici.

DISTRIBUIȚI
Îți mulțumesc pentru vizită! Sper că ți-a plăcut măcar un pic ceea ce ai citit și că vei reveni! Am și alte povești despre lecții personale și căutări care pot fi ale oricui, despre oameni, locuri văzute și experiențe trăite. Toate materialele publicate aici sunt ale mele și sunt protejate de drepturi de autor. Te rog să nu preiei niciunul fără acordul meu prealabil sau fără menționarea sursei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*