Eu la 80% pentru Bradley Cooper! Aş renunţa la o parte importantă din valorile şi principiile mele, la ceea ce îmi doresc şi caut într-un bărbat, într-o relaţie, la felul de energie de cuplu în care vreau să stau pentru Brad. Hell, NO!! Nu, glumeam, nu aş face-o nici măcar pentru el care reprezintă exemplarul perfect al bărbatului trofeu, pentru mine.

Pentru că una este să faci mici compromisuri ca să dai timp energiei tale şi a lui să se îmbine, să se aşeze, una este să renunţi la anumite activităţi pe care le făceai singură sau să le faci mai rar pentru a face împreună lucruri care vă plac amândurora, şi alta este să uiţi de o parte importantă din tine, doar ca să te numeşti iubita, soţia, partenera bărbatului perfect. Ai mai fi fericită când ai renunţa atât de mult la tine? Ar mai conta că ai lângă tine bărbatul perfect, un bărbat trofeu pe care, prin ceea ce pare a fi, ni-l dorim cu miile?

Un bărbat trofeu, aşa cum îl văd eu şi multe alte femei din jur, este cel râvnit de o grămadă de doamne şi domnişoare, căutat, adorat, cel lângă care ne visăm mirese şi ne facem scenarii despre viaţa perfectă pe care am avea-o alături de el, cel cu care vedem cu ochii minţii cât de fericite am fi dacă ne-ar iubi, dacă ne-ar primi în viaţa lui. Damn, am fi în al nouălea cer!

Bărbatul trofeu nu este doar bărbatul perfect pentru noi, ci acela pentru care ne-ar invidia cel puţin jumătate din restul populaţiei feminine. În anumite cazuri, pe lângă toate calităţile aparente şi perfecţiunea vizibilă de la distanță, bărbatul trofeu este un soi de Bradley Cooper: atrăgător, celebru, deştept, sensibil. Şi, da, foarte probabil am fi cele mai fericite lângă el.

Dar dacă bărbatul perfect ar veni cu acele mici sau mari minusuri la comportament, la personalitate şi caracter, cu răni personale nevindecate care bruiază relaţia voastră, cu luptele lui interioare neterminate, cu foste iubiri necurățate din creierul şi din inima lui care ar fi cu voi doi mereu? Mai rău, ați fi foarte diferiți, v-ați conduce fiecare viața după principii și valori complet opuse.

Ce ai face atunci tu, femeia care l-a râvnit şi acum îl are? Pentru că ai fi nevoită să le accepţi, să le trăieşti şi, cumva, în procesul ăsta care nu ştii sigur dacă va avea un final fericit, tu ai fi în pericol să renunţi, o perioadă sau chiar definitiv, la o parte importantă din principiile, valorile, credinţele tale. Ai face-o? Şi, mai exact, la cât din tine ai renunţa ca să fii cu un “bărbat trofeu”?

DISTRIBUIȚI
Îți mulțumesc pentru vizită! Sper că ți-a plăcut măcar un pic ceea ce ai citit și că vei reveni! Am și alte povești despre lecții personale și căutări care pot fi ale oricui, despre oameni, locuri văzute și experiențe trăite. Toate materialele publicate aici sunt ale mele și sunt protejate de drepturi de autor. Te rog să nu preiei niciunul fără acordul meu prealabil sau fără menționarea sursei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*