Pe Feli Donose am descoperit-o, ca mulți dintre voi, în urmă cu aproape 5 ani, la Vocea României, când ne-a atras tuturor atenția cu timbrul vocii sale. Adele de România i s-a spus atunci, deşi, din punctul meu de vedere, ascultând-o mai atent, are un timbru vocal diferit. A fost în echipa lui Moga cu care a și lucrat un pic după show, până a ajuns acasă la Smiley, adică la HaHaHa Production. Unde a început să creeze muzică așa cum simte ea, alături de producătorul ei Șerban Cazan. Asta mi-a zis-o una dintre fetele care se ocupă de comunicare pentru HaHaHa şi care a avut inspiraţia să mă invite la concertul susţinut recent de Feli în Hard Rock Café. (Mulţam, Livia, ai făcut din asta o seară specială, mai ales că am împărţit-o cu cineva foarte drag! 🙂)

Pe Feli am ascultat-o și am văzut-o prima dată live anul trecut în Berăria H, unde, cu toate limitele sonorizării de acolo, Feli a strălucit. Din păcate, nu atât de tare cât poate ea să strălucească, dar tot mi-a plăcut mult. M-a surprins atunci când a chemat o grămadă de copii pe scenă alături de care a cântat Creioane colorate și mi-a lăsat impresia că nu este bucurie mai mare pentru ea decât să fie live în fața publicului ei. Pe lângă vocea foarte bună, Feli este și o femeie frumoasă care pare a-și fi găsit calea, și artistică și personală.

Ceea ce mă atrage foarte mult la ea, dincolo de vocea deosebită, sunt bucuria și emoția cu care cântă, modul în care se dedică pe scenă, deschiderea cu care vorbeşte publicului şi felul în care se exprimă, sincer şi autentic, atribute pe care nu le vezi des la artiştii din România şi pe care sper să nu le piardă şi ea odată cu notorietatea. Căci, dacă toate merg bine pentru ea şi continuă să facă muzică din suflet fiind la HaHaHa Production, Feli va deveni mare în peisajul muzical autohton, cu siguranţă.

Am fost impresionată de cum sună vocea ei şi bandul la concertul din Hard Rock Café. Chapeau, oameni de la Hard Rock pentru sound! Feli rocks the stage cu o voce cum nu am auzit până acum în România. A început concertul cu picioarele tremurând, cum ne-a mărturisit, şi cu piesa de mai jos. Ascultați-o, vă rog, să vedeți cum apare pielea de găină!

Concertul a continuat cu Timpul, Creioane Colorate, Constantine Constantine pe orchestraţie rock, Cine iubeşte şi lasă cu sound de Prodigy (ge-ni-al) şi alte melodii. Tot în concertul de săptămâna trecută Feli a lansat melodia şi clipul celui mai recent single Ceartă artă.

Abia aştept să o revăd pe fata asta pe scenă şi, cum am aflat, se va întâmpla chiar săptămâna asta pe 25 mai (yeeey) când va cânta în deschiderea concertului Secretul tău, susţinut de Vunk la Sala Polivalentă, pentru care încă mai sunt disponibile bilete.

Foto: Hard Rock Cafe

DISTRIBUIȚI
Îți mulțumesc pentru vizită! Sper că ți-a plăcut măcar un pic ceea ce ai citit și că vei reveni! Am și alte povești despre lecții personale și căutări care pot fi ale oricui, despre oameni, locuri văzute și experiențe trăite. Toate materialele publicate aici sunt ale mele și sunt protejate de drepturi de autor. Te rog să nu preiei niciunul fără acordul meu prealabil sau fără menționarea sursei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*