Vă uitați uneori la ceas la ora 11:11 sau 22:22? Ori poate ați observat că un număr se repetă aproape obsesiv în viața voastră, într-o formă sau alta? V-ați întrebat vreodată dacă aceste sincronicități au vreo semnificație? Eu mărturisesc că m-am întrebat. Iar asta pentru că am ferma convingere, de mulți ani încoace, că în viața asta a noastră aici pe pământ, pe lângă știință, care are meritul de necontestat al evoluției speciei noastre, există mult mai multe surse de informații. Care țin de suflet, de energie, de vibrația personală și colectivă și de care, poate, ar trebui să ținem cont – cu măsură, desigur – oricât de raționali și de orientați către lucruri fixe am fi.

M-am tot gândit ce să scriu despre numerologie, un univers cu care am luat un pic contact zilele trecute. Iar asta din perspectiva omului care merge la medic, face terapie cu un psiholog atunci când are nevoie, ia și medicamente atunci când este bolnavă fizic. Dar care, în același timp, meditează, crede în energie, caută răspunsuri pentru sine și în alte părți, decât în cărți sau în oameni de știință.

Am hotărât să vă povestesc câteva dintre lucrurile pe care le-am aflat la seminarul de numerologie susținut de Corina Stratulat. La care, deși reticentă în prima fază, m-am dus din curiozitate. Dacă vă atrage subiectul, vă inspiră sau vă face curioși, căutați-o pe Corina aici și programați-vă la o consultație. 

Mie mi s-au părut interesante și intrigante informațiile aflate la seminarul ei pentru că am primit niște observații despre mine care îmi sunt utile. Iar ea nu mă cunoștea absolut deloc. Corina are un fel deschis de a explica lucrurile, simplu, concis, de a te face să înțelegi, cu ajutorul numerelor, de ce ești cum ești, de ce faci alegerile pe care le faci. Dar, cel mai important, cum te poți ajuta de toate informațiile pe care ți le oferă cifrele din data nașterii tale ca să plutești mai ușor prin viață. Rău nu are cum să facă ce zice ea, decât dacă suntem spălați pe creier și nu trecem informațiile prin aparatul personal, înainte de a decide dacă și cât ținem cont de ele.

Cum se face calculul matematic în numerologie

Auzisem câte ceva despre simbolismului numerelor, despre faptul că numerologia poate fi folosită pentru a analiza, în funcție de data nașterii, personalitatea unui om, punctele sale tari și abilitățile lui, modul în care se raportează la ceilalți, felul în care reacționează, cum este el perceput în exterior și cum să se poziționeze în acord cu sine astfel încât să îi fie cât mai bine.

Numerologia datează, de fapt, de peste mii de ani și se pare că Pitagora are meritul de a fi pus bazele formale ale numerologiei în Grecia Antică. Există un calcul matematic foarte simplu folosit în numerologie, prin care numerele se reduc prin adunări la o singură cifră cuprinsă între 1 și 9, care stă la baza oricărei analize numerologice.
De exemplu o dată a nașterii din 12.11.1985 se tratează astfel:
1+2+1+1+1+9+8+5=28
2+8=10
1+0=1
De la această cifră 1 începe analiza personală numerologică în cazul exemplului de mai sus.

Ce informații de bază am aflat la seminarul susținut de Corina Stratulat

1. Fiecare număr de la 1 la 9 oferă informații care pentru unii sunt utile atunci când își doresc să afle mai multe despre ei, despre compatibilități cu alți oameni, despre cum să facă o schimbare sau să aleagă ceva nou în viața lor. 

2. Cifra care indică ziua nașterii (în exemplul de mai sus, 12) este cea care exprimă detalii despre interiorul nostru – vibrația interioară, despre cum suntem când toate măștile cad, când suntem noi cu noi, când nu mai trebuie să jucăm niciun rol pentru ceilalți.

3. Cifra care arată luna nașterii (11 în exemplul anterior) ne oferă indicii despre percepția noastră din exterior – vibrația exterioară. Adică ce haine ne place să îmbrăcăm ca să ne simțim în siguranță în societate și cum ne văd ceilalți: lideri de temut, vulnerabili, vânători, profesori, salvatori și lista poate continua.
Informația asta mi-a adus mie un moment ”aha” și am înțeles de ce foarte puțini oameni mă văd exact așa cum sunt eu de fapt. Fiindcă este foarte greu să treacă de primul strat. 🙂 Am înțeles ce aș putea să fac ca să las mai mult din mine să se vadă, fără frică, în relaționarea cu oamenii din jurul meu. Și cum să îmi temperez niște manifestări care nu îmi folosesc la nimic.

4. Cifra obținută din adunarea tuturor celor existente în data nașterii reprezintă așa numita “cifra destinului”. Aceasta, spune Corina, ne aduce informații despre drumul pe care ar fi bine să mergem în viața asta, ca să ne bucurăm de acea împlinire și de acel echilibru atât de căutate de fiecare dintre noi.

5. Există o matrice psiho-energo-informativă unde ar fi bine să avem și cifre impare și cifre pare în fiecare căsuță, dar foarte rar se întâmplă să fie așa. Mă rog, poate doar dacă ești Jedi sau ceva. Această matrice expune detalii despre 9 tipuri de inteligență: psihică, fizică, spirituală, emoțională, intuitivă, socială, cognitivă, sexuală și intelectuală. Și aici sunt multe de povestit, am devenit chiar foarte curioasă după introducerea în numerologie, ce poți face cu o astfel de informație în materie de evoluție personală și spirituală. Rămâne să aflu. 🙂

Sună ușor către science fiction ce am scris mai sus? Și eu credeam la fel neștiind decât informații citite pe internet. Dar am ales să accept invitația Corinei Stratulat și să merg deschisă către această experiență. Nu pot să spun decât că m-am bucurat de întâlnirea cu Corina și cu alte femei faine, puternice, frumoase în vulnerabilitatea lor și de toate lucrurile bune sau de îmbunătățit pe care le-am mai descoperit despre mine.

DISTRIBUIȚI
Îți mulțumesc pentru vizită! Sper că ți-a plăcut măcar un pic ceea ce ai citit și că vei reveni! Am și alte povești despre lecții personale și căutări care pot fi ale oricui, despre oameni, locuri văzute și experiențe trăite. Toate materialele publicate aici sunt ale mele și sunt protejate de drepturi de autor. Te rog să nu preiei niciunul fără acordul meu prealabil sau fără menționarea sursei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*