Prietenii lui Smiley de la HaHaHa Production au pus la cale o petrecere surpriză pentru artist ca să îi sărbătorească cu bucurie, așa cum îi place lui să facă muzică și să trăiască, primii 10 ani de activitate solo și pentru a lansa ultimul său album Confesiune.

Un grup de oameni care îl iubesc pe Smiley, care lucrează cu el sau care doar îi ascultă cu plăcere muzica și îl plac de la distanță ca om și ca artist ne-am strâns și l-am așteptat pe tăcutelea cu măști puse pe față. Așa încât, atunci când a intrat el în clubul Allive de la HaHaHa – căci în familie s-a ținut sindrofia – zeci de chipuri ale sale cu frezele care l-au consacrat în cei 10 ani de muzică (v-ați prins, nu? erau măști cu fețe de Smiley pe care le aveam fiecare pe chipurile noastre) am strigat în cor ”De unde vii la ora asta!”. 🙂

Operatiunea #Smiley10 (De unde vii la ora asta?)

Luat prin surprindere :)) #operatiunea #Smiley10 #HaHaHaProduction

تم النشر بواسطة ‏‎Smiley‎‏ في الاثنين، ١٨ ديسمبر ٢٠١٧

Surpriza oamenilor din jurul său pentru ”șerif” (cum îi zic unii dintre ei) a continuat cu ceva foarte ingenios  și anume: Smiley spectator la lansarea propriului album, Confesiune. Nu știu dacă a intuit cum o să decurgă seara, însă, după discursul său de mulțumiri, când a fost poftit de prietenul său Pavel Bartoș să coboare de pe scenă și să se amestece cu oamenii din public, Andrei s-a arătat foarte surprins. Și așa a trăit fiecare moment al serii, cu uimire și bucurie. Că și de aia îl plac de atâta vreme, pentru cum exprimă, în mod autentic, ceea ce trăiește.

Am început să-l observ mai atent, nu de alta, dar dansa chiar lângă mine și exclama continuu la fiecare performance de pe scenă ”Băăă, ești nebun! Băăi cum suna asta!”. Măi, are omul ăsta atâta energie și poftă de viață în el și trăiește cu atâta exaltare tot, încât este molipsitor, sincer vă spun. Cred că este poveste să lucrezi cu el, să înveți de la el, să te lași inspirat de creativitatea lui.
Am mai văzut și la televizor cu diverse ocazii că este apreciat de familia sa muzicală, dar cât îl iubesc oamenii ăia și cum își exprimă recunoștința față de ceea ce face pentru ei ca artiști, este chiar real și de-a dreptul emoționant.

Pe scenă au rămas, timp de mai bine de o oră, band-ul său care sună incredibil și s-au perindat, rând pe rând, artiști de la HaHaHa Production și 3 dintre concurenții de la ultima ediție a emisiunii Vocea României. Toți au cântat piese de pe albumul Confesiune un picuț refăcute de băieții din formația lui Smiley și de echipa sa de producție care le-au dat o altă notă pentru interpretarea fiecărui artist. Super tare ideea!

Smiley este un soi de vizionar în ale muzicii, s-a înconjurat de oameni creativi acolo la el la HaHaHa Production unde nu face doar muzica lui, ci, de aproape 10 ani de când are casa de producție, descoperă și sprijină tineri aflați la început de drum în muzică. Adică dă ceva înapoi lumii în care trăiește, ceea ce este fantastic. Mi-a plăcut mult la petrecerea asta pentru că erau oameni relaxați, talentați și fiindcă am simțit multă energie bună. Ca într-o familie.

Albumul Confesiune poate fi comandat de aici.

DISTRIBUIȚI
Îți mulțumesc pentru vizită! Sper că ți-a plăcut măcar un pic ceea ce ai citit și că vei reveni! Am și alte povești despre lecții personale și căutări care pot fi ale oricui, despre oameni, locuri văzute și experiențe trăite. Toate materialele publicate aici sunt ale mele și sunt protejate de drepturi de autor. Te rog să nu preiei niciunul fără acordul meu prealabil sau fără menționarea sursei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*