Alessio Lewithin şi soţia sa, Alexandra, “my partner in crime” cum îi spune el (Doamne, ce frumoşi sunt împreună!), au deschis CulinaryOn în Bucureşti, cel mai mare spațiu de divertisment culinar din Europa. La evenimentul de inaugurare, organizat impecabil, au invitat o grămadă de prieteni, oameni de presă şi bloggeri care au gătit paste şi tiramisu alături de staff-ul de aici.

Aseară, alături de 2 dintre chefii CulinaryOn am făcut pentru prima dată în viaţa mea paste, de la zero, deşi habar nu am să frământ un aluat. Mereu am spus că a găti nu este numai despre mâncare, ci şi despre creativitate, momente de bucurie pe care să le împarţi cu cei dragi şi despre eliberarea stresului.
La deschiderea CulinaryOn, Alessio, Alexandra şi echipa lor ne-au arătat spaţiul primitor şi plin de culoare pe care l-au deschis în Pipera la numărul 48 şi ne-au invitat să gătim pe ritmuri de muzică şi prosecco. În acest spațiu vor fi organizate workshop-uri culinare, team buildinguri și petreceri la care se poate găti alături de un bucătar cu experienţă.

Nu ştiu când au trecut câteva ore. Ştiu doar că, la un moment dat, m-am retras într-un colt şi mă uitam un pic la ce aduce inedit acest concept CulinaryOn, într-un mod atât de simplu: conectează oameni, îi scoate din rutină prin jocul gătitului, creează prietenii, totul condimentat cu hohote de râs.

Centrul de divertisment culinar CulinaryOn este amenajat într-un mod tare creativ, în nuanţe de violet aprins, cu echipamente profesionale, într-un spaţiu generos de 1.300 mp, cu 2 săli de conferinţe, 3 studiouri de gătit, 1 camera VIP, fiecare cu propriile staţii de gătit, masa bucătarului şef, bar şi sisteme multimedia de ultimă generatie.
Este locul perfect pentru un teambuilding corporatist complet altfel decât suntem majoritatea obişnuiţi, mai relaxat, fără niciun fel de rigiditate, pentru activităţi culinare şi cursuri de gătit cu o gaşcă de prieteni la un pahar cu vin şi pentru petreceri aniversare memorabile.


CulinaryOn a apărut prima dată în Moscova, în anul 2012, apoi a fost dus în Singapore, iar acum în România, unde Alessio şi Alexandra plănuiesc să rămână o vreme şi să dezvolte acest business.
Cooking is fun with CulinaryOn! Trebuie să încercați locul ăsta cu prietenii, cu colegii, este incredibilă atmosfera! Eu m-am distrat maxim! 🙂

DISTRIBUIȚI
Îți mulțumesc pentru vizită! Sper că ți-a plăcut măcar un pic ceea ce ai citit și că vei reveni! Am și alte povești despre lecții personale și căutări care pot fi ale oricui, despre oameni, locuri văzute și experiențe trăite. Toate materialele publicate aici sunt ale mele și sunt protejate de drepturi de autor. Te rog să nu preiei niciunul fără acordul meu prealabil sau fără menționarea sursei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*