Zilele trecute am primit invitația să văd filme bune pe TIFF Unlimited, platforma care conține o colecție de producții apreciate de public și de critici, pe care le puteți vedea acum oriunde și oricând în România și în întreaga lume.
Filme premiate, filme de artă, filme românești și filme străine, precum și filme din selecțiile TIFF sunt acum la dispoziția noastră pe această platformă. Organizatorii Festivalul Internaţional de Film Transilvania și-au propus anul acesta să continue experiența TIFF în online. Și bine au făcut. 

Vestea bună este că am de dat 5 coduri de acces pe TIFF Unlimited. Tot ce trebuie să faceți este să îmi recomandați în secțiunea de comentarii un film pe care l-ați văzut și care nu doar că v-a plăcut, dar ați și învățat ceva din el. O lecție de viață, ceva nou, orice. Câștigătorii vor fi primii 5 oameni care comentează.

Aici aveți un video preview: https://youtu.be/SAM0PB8zbvQ.

Iar pentru activarea codului pe care îl veți primi de la mine pașii sunt următorii:

  1. Mergeți către pagina https://activateunlimited.tiff.ro/ unde introduceți nume, prenume, codul  pe care îl veți primi,  apoi apăsați butonul ”Start your membership”.
  2. Dacă datele introduse sunt corecte, veți fi redirecționați pentru setarea parolei.
  3. Primiți un e-mail cu activarea contului și link-ul de setare a parolei. 
  4. Și începe petrecerea!

TIFF Unlimited, platforma de streaming a Festivalului Internațional de Film Transilvania, a lansat  aplicațiile iOS și Android (mobile, Android TV și Apple TV), un nou catalog de filme, precum și o ofertă specială pentru abonamentul lunar.

Poți vedea filmele de pe platformă, atât din browser, cât și din aplicațiile iOS și Android (mobile, Android TV și Apple TV). Până la finalul anului profită de ofertă specială pentru abonamentul lunar. 

Până la finalul acestui an, prețul unui abonament lunar este de 3,5 Euro + TVA (utilizând codul promoțional LOV333). Toți cei care se abonează în această perioadă vor beneficia de același preț și pe parcursul anului viitor, dacă își mențin  subscripția lunară. De asemenea, utilizatorii TIFF Unlimited pot opta și pentru abonamentul anual de 65 Euro. Platforma oferă o săptămână gratuită de testare, la orice tip de abonament și pregătește multe surprize pentru cinefilii români.

LOVE CINEMA – WATCH TIFF UNLIMITED este mesajul care exprimă intenția organizatorilor: un îndemn de a viziona filme bune atât din selecția festivalului, filme de autor, independente sau premiate, cât mai ales filme indisponibile pe alte canale.

The festival must go on. Anytime. Online” – este promisiunea adresată tuturor cinefililor, pe care TIFF o va susține constant prin completarea selecției de filme de pe TIFF Unlimited.

 

DISTRIBUIȚI
Îți mulțumesc pentru vizită! Sper că ți-a plăcut măcar un pic ceea ce ai citit și că vei reveni! Am și alte povești despre lecții personale și căutări care pot fi ale oricui, despre oameni, locuri văzute și experiențe trăite. Toate materialele publicate aici sunt ale mele și sunt protejate de drepturi de autor. Te rog să nu preiei niciunul fără acordul meu prealabil sau fără menționarea sursei.

3 COMENTARII

  1. O sa iti zic ultimul film vazut, care a fost si foarte bun de altfel: Maria, Regina Romaniei. De multe ori cand ne gandim la Romania Unita ne gandim la Bratianu sau la alte nume politice ale vremii, insa o uitam chiar pe Regina Maria, care poate a avut cel mai important rol care a dus la recunoasterea Romaniei. Daca in comunism stim cu totii de ce nu a aparut in cartile de istorie, in vremurile noastre este trist sa neglijam acest personaj. Fimul a rulat pe 1 decembrie in Sala Horia Bernea de la Muzeul Taranului Roman, sold-out, aplauze pentru cateva minute bune.

    Mai recomand alte cateva filme vazute anul asta in cadrul Les Films de Cannes a Bucarest: Les Miserables, Bacurau, The Lighthouse (ruleaza zilele viitoare la Elvira Popescu in proiectie unica pe Romania, chiar iti recomand sa mergi sa il vezi daca ai timp).

  2. Mi-a placut “Durere si glorie” de Almodovar. Este scris intr-un stil rearlist, fara pre multa cosmetizare, dialogul este alert si viu. Mi a placut faptul ca te face sa te gandesti la teme importante, oferind o perspectiva noua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*