SBARRO a inaugurat primul restaurant din România în București Mall. Reprezentaţii brandului şi-au propus să deschidă cel puțin 30 de restaurante în următorii cinci ani, în România.

SBARRO LLC, USA, unul dintre liderii pieței globale de fast serving, care deține peste 800 de restaurante în 33 de țări, va deschide primul restaurant din România în centrul comercial București Mall, pe o suprafață de peste 230 de metri.

Renumit pentru ingredientele foarte proaspete și pentru mâncarea gustoasă, SBARRO a inaugurat recent prima pizzerie din România. Grupul are în plan să deschidă încă două restaurante în București până la finalul acestui an, a doua lansare va avea loc în Mega Mall. În următorii cinci ani, SBARRO își va mări rețeaua din România la cel puțin 30 de restaurante, în întreaga țara.

„Am studiat cu foarte mare atenție piața din România și am constatat că segmentul de fast serving a înregistrat creșteri semnificative în ultimii ani și că are încă un mare potențial de dezvoltare. Suntem foarte încrezători că produsele noastre vor cuceri rapid piața locală, mizăm pe modelul nostru unic de business. SBARRO înseamnă mâncare proaspătă de calitate, rapidă și gustoasă, iar la noi aluatul de pizza este pregătit pe loc”, a declarat David Karam, CEO al SBARRO, LLC.

„Românii iubesc mâncarea bună servită rapid și cred că SBARRO va avea succes pe piață pentru că livrează într-un timp scurt nu numai produse gustoase, dar folosește și ingrediente foarte proaspete, totul la prețuri extrem de accesibile”, a declarat George Barbu, Brand Manager al Innovative Pizza Solution, compania care deține franciza SBARRO LLC în România.

Compania SBARRO a fost creată în 1956 la New York, SUA. În prezent deține peste 800 de restaurante în 33 de țări.

DISTRIBUIȚI
Îți mulțumesc pentru vizită! Sper că ți-a plăcut măcar un pic ceea ce ai citit și că vei reveni! Am și alte povești despre lecții personale și căutări care pot fi ale oricui, despre oameni, locuri văzute și experiențe trăite. Toate materialele publicate aici sunt ale mele și sunt protejate de drepturi de autor. Te rog să nu preiei niciunul fără acordul meu prealabil sau fără menționarea sursei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*