Zilele trecute am acceptat, fără întrebări prea multe sau motive de refuz de genul: ”nu cred în terapii alternative”, mai ales fiindcă și eu am încercat mai multe în ultimii ani, să văd Centrul Terapeutic Elyde, deschis în Nordul Bucureștiului de Remus și Maria Corina Stratulat.

Locul a fost creat pentru oamenii care vor să înceapă un proces de dezvoltare personală, profesională și spirituală, pentru cei care vor să își amelioreze anumite dureri și doresc să scape de calmante sau, pur și simplu, pentru cei care fac periodic ceva pentru starea lor de bine. Oricât am crede că nouă nu ni se întâmplă, rutina zilnică, activitatea profesională stresantă sau blocajele și suferințele din trecut ne pot afecta grav sănătatea emoțională și fizică.

Valoarea totală a investiției este 75.000 euro, locul fiind foarte frumos amenajat, cald și primitor, cu multe mandale pe pereți, special create pentru această casă cu terapii, pe care le-am admirat și eu.

8 din 10 persoane se plâng de dureri de spate și dureri de cap frecvente ajungând să fie dependente de antiinflamatoare și analgezice, deși din punct de vedere medical sunt sănătoase. Depresia este ceva ce întâlnim tot mai des la oamenii din jurul nostru. Și, nu știu dacă voi ați observat sau nu, însă tot mai mulți ne plângem de insomnii, care nu au nicio cauză fizică.

Așadar, fiindcă am mai povestit eu aici pe blog despre câte ceva din ce am mai încercat pentru binele meu, m-am hotărât să vă spun și ce terapii găsiți în Clubul Elyde.
Reiki, Bowen, Bach, ThetaHealing, Acces Bars, Terapia Arienilor, Masaj pe pat de Jad, Masaj terapeutic, Reconnective Healing sau Laughter Yoga (Terapia prin Râs) sunt câteva dintre terapiile alternative pe care le puteți încerca aici. De asemenea, dacă sunteți preocupați de dezvoltare personală, la Clubul Elyde vă așteaptă terapeuți, life coach și numerologi acreditați. Partea bună este că, dacă vreți să încercați mai multe, le aveți pe toate la un loc.

“Mă bucur că am reușit să construim un loc în care oamenii își pot recăpăta cu adevărat starea de bine și echilibrul la nivel fizic, emoțional și energetic. Echipa de terapeuți și specialiști Elyde lucrează împreună pentru a obține exact ceea ce își dorește și are nevoie o persoană. În procesul de dezvoltare personală, profesională și spirituală pot apărea multe provocari, însă, având permanent lângă tine specialiști care să te ghideze, care să te asculte, care să te însoțească în procesul de vindecare, experiența este din ce în ce mai frumoasă”, spune Maria Corina Stratulat, fondator Club Elyde.

DISTRIBUIȚI
Îți mulțumesc pentru vizită! Sper că ți-a plăcut măcar un pic ceea ce ai citit și că vei reveni! Am și alte povești despre lecții personale și căutări care pot fi ale oricui, despre oameni, locuri văzute și experiențe trăite. Toate materialele publicate aici sunt ale mele și sunt protejate de drepturi de autor. Te rog să nu preiei niciunul fără acordul meu prealabil sau fără menționarea sursei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*