La final de 2017, într-un moment de slăbiciune, am descoperit un articol la Cristina Bazavan, unul dintre puținii bloggeri pe care îi citesc constant pentru lucrurile valoaroase pe care le lasă în urmă și pentru că, multe dintre practicile sale sunt și ale mele. 🙂 Am găsit acolo un podcast cu o conversație între doi oameni tare faini Oprah și Doctorul Michael Bernard Beckwith, avută în Oprah’s SuperSoul Conversations.
De atunci și până astăzi am mai descoperit astfel de povești din care mi-am luat ceea ce îmi trebuie. Este uimitor pentru mine, încă, modul în care vin înspre noi oameni, momente, discuții, exact atunci când avem nevoie.

Vă las mai jos 3 dintre ele, nu știu cu care veți face click, însă, așa cum ”am pățit” eu anul trecut cu ceea ce am găsit la Cristina, poate așa va veni către voi vreun mesaj de care aveți nevoie. Poate despre a trăi viața mai conștient, mai prezent, despre a trece peste greul care mai apare, fiindcă, orice am crede, nu putem împiedica suferința să vină în viețile noastre, despre a avea încredere și despre practici care vă pot ajuta în diverse momente ale vieții.

Oprah’s SuperSoul Conversations – Eckhart Tolle: Free Yourself From Anxiety, Stress and Unhappiness. Pentru mine, Un Pământ Nou al lui Tolle este un soi de carte de căpătâi.

https://www.youtube.com/watch?v=b41MA6vcHnw

Oprah’s SuperSoul Conversations – Dr. Brené Brown: Transcending failure and rising strong

Oprah’s SuperSoul Conversations – Shonda Rhimes: Change Your Life By Saying “Yes” ( And “No” Too)

https://www.youtube.com/watch?v=dJSj25WaIAQ&t=326s

Oprah’s SuperSoul Conversations – Dr. Michael Bernard Beckwith: Manifest the Life of Your Dreams (de la care am pornit 🙂 )

https://www.youtube.com/watch?v=RRUkS4pG7VQ

Sper să treceți peste prejudecăți și, dacă ascultați cele 3 conversații de la Oprah despre suflet, conștiință și viața trăită acum, să găsiți ceva care să vă folosească.

DISTRIBUIȚI
Îți mulțumesc pentru vizită! Sper că ți-a plăcut măcar un pic ceea ce ai citit și că vei reveni! Am și alte povești despre lecții personale și căutări care pot fi ale oricui, despre oameni, locuri văzute și experiențe trăite. Toate materialele publicate aici sunt ale mele și sunt protejate de drepturi de autor. Te rog să nu preiei niciunul fără acordul meu prealabil sau fără menționarea sursei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*