1 ianuarie nu este doar prima zi dintr-un nou an, este prima zi din restul vieții tale, dacă simți nevoia să legi începuturi din viața ta de o dată anume. De fapt, fiecare zi este prima zi din restul vieții fiecăruia și cel mai bine este ca schimbările, de orice fel ar fi ele: personale, profesionale, familiale, materiale, relaționale, să fie demarate exact în momentul în care am conștientizat că ne-ar fi mai bine să modificăm ceva într-un anumit capitol al vieții. Adică să nu mai așteptăm nicio zi de 1 sau începutul anului viitor ca să luăm frâiele și să facem pași către schimbare.

Dar suntem oameni, facem ce putem, iar dacă avem nevoie de acest 1 ianuarie ca punct de reper, unii dintre noi îl primim la fiecare 364 de zile. Doar că nu ne este dat la nesfârșit. Există această energie la începutul fiecărui an care mie îmi dă aripi, care mă face să visez mai frumos decât o fac de obicei, cu mai mult entuziasm, cu mai puține limite.

Cel mai mult pentru anul 2017 îmi doresc să creez, să găsesc puterea și inspirația să creez și să aduc în viața mea lucrurile, oamenii, experiențele care să conteze pentru mine și calea mea, care să mă dezvolte personal și profesional.

Mi-aș dori când voi părăsi lumea asta să o fac în cea mai bună versiune a mea ca om, ca femeie, să nu regret că am fost o lașă, că nu am încercat ceea ce mi-am dorit să încerc și, evident, am putut să o fac fix în acel moment, însă m-a împiedicat lipsa curajului. Și mi-aș mai dori, cum discut adesea cu un dintre surorile mele de suflet, să fac schimbări majore pozitive în viața mea la fiecare 5 ani, pe lângă cele pe care le fac mai des, odată cu evoluția mea. Nu știu ce am de când sunt copil cu această cifră 5.

Bine ai venit, 2017! Du-mă peste mări și țări, iubește-mă și lasă-mă să te iubesc, surprinde-mă! ?

Bucură-te de viață!
Ileana
DISTRIBUIȚI
Îți mulțumesc pentru vizită! Sper că ți-a plăcut măcar un pic ceea ce ai citit și că vei reveni! Am și alte povești despre lecții personale și căutări care pot fi ale oricui, despre oameni, locuri văzute și experiențe trăite. Toate materialele publicate aici sunt ale mele și sunt protejate de drepturi de autor. Te rog să nu preiei niciunul fără acordul meu prealabil sau fără menționarea sursei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*