Nu am descoperit eu Forest, așa că nu îmi pot asuma treaba asta. Însă, fără să mă uit la vreo poză sau la meniu, doar știind că este în Sinaia, locul unde mereu mă simt ca acasă, am mers cu cea mai mare deschidere și încredere. Nu avea cum să fie rău.

De cum ajungi în fața Hotelului Ioana care are o poziție superbă deasupra nivelului orașului, vezi clar că proprietarii au făcut ceva deosebit acolo. Are 5 stele, nu știu cum este în interior (încă), dar când pășești în recepția cochetă, primitoare, observi imediat atenția la detalii. Și îți dai seama că Restaurantul Forest nu are cum să fie mai prejos.

Așa că am mers cu multă curiozitate în acest loc nou, la cină. Ador cinele în doi sau cele cu prietenii și familia în locuri ca cel amenajat la Forest, unde te simți răsfățat, de la ambientul creat de gazde, până la mâncare și servire. Dacă nu te-a cucerit cu amplasarea în mijlocul unei păduri, copacii fiind lăsați la locul lor, iar restaurantul construit în jur, Restaurantul Forest te va impresiona plăcut cu interiorul său gândit pentru clienți care vin acolo cu diverse ocazii. Publicul căruia se adresează este divers: separeurile mai mari sunt pentru grupuri de prieteni, familii sau colegi de muncă, iar cele de două persoane sunt pentru un prânz sau o cină în doi, ochi în ochi.

Încă de la intrare, am remarcat lumina caldă și sunetul muzicii live destul de discret astfel încât cina să fie o experiență plăcută. Am oroare de locurile unde se ia masa – de orice fel ar fi ea – în care muzica se aude foarte tare și nu doar că nu te poți înțelege cu cei din jur, însă nici mâncarea nu o poți savura cum trebuie. Nu este cazul Restaurantului Forest. Unde se vede clar că s-a înțeles în ce constă calitatea unui astfel de produs care nu stă doar în mâncarea excepțional gătită și prezentată, ci în toată experiența în sine pe care clientul o trăiește în restaurant.

Aperitive – Restaurant Forest Sinaia www.ileanaandrei.ro

Nu este un loc ieftin, prețurile sunt un pic peste media a ceea ce poate sunteți obișnuiți să plăți. Meniul este foarte diversificat și este imposibil să nu găsești ceva care să te atragă, fie că ești consumator de carne, brânzeturi, pește sau preparate vegetariene. Lista de vinuri este generoasă, iar servirea impecabilă.
Am mai remarcat cu plăcere camera special amenajată pentru cei mici unde un angajat are grija de copiii oaspeților, locul special creat pentru fumători și mini piscina cu pești Koi de lângă baie.

Atenția la detalii și orientarea către client, ambientul imedit și romantic, mâncarea și servirea ireproșabilă sunt ceea ce caut eu în asemenea locuri. Adică acest mix perfect. Și, chiar dacă sunt un client dificil, uite că există și restaurante cum este Forest Sinaia cărora nu le găsesc minusuri și în care mă voi reîntoarce mereu cu plăcere. Felicitări proprietarilor!

DISTRIBUIȚI
Îți mulțumesc pentru vizită! Sper că ți-a plăcut măcar un pic ceea ce ai citit și că vei reveni! Am și alte povești despre lecții personale și căutări care pot fi ale oricui, despre oameni, locuri văzute și experiențe trăite. Toate materialele publicate aici sunt ale mele și sunt protejate de drepturi de autor. Te rog să nu preiei niciunul fără acordul meu prealabil sau fără menționarea sursei.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*