Vă povesteam la începutul acestui an că am descoperit un loc tare fain în Sinaia (locul meu de suflet la munte), Restaurantul Forest unde am luat o cină minunată datorită atmosferei, servirii, mâncărurilor și vinului savurate și, nu în ultimul rând, a companiei oamenilor mei dragi. M-am gândit atunci, remarcând recepția hotelului în care este amenajat între copaci restaurantul, că într-o zi voi reveni aici nu doar pentru o cină, ci pentru a fi oaspete al Ioana Hotels. Ceea ce s-a și întâmplat zilele trecute când m-am bucurat de un weekend plin de relaxare, în mijlocul naturii, cu o priveliște de vis și un ambient gândit de proprietarii hotelului în cele mai mici detalii pentru relaxarea oaspeților.

Ioana Hotels este primul Boutique Hotel de 5 stele din Sinaia, așezat într-un cadru natural de exceptie, înconjurat de copaci și cu vedere la munte. Situat între drumul cotei și telegondolă, în lipsa unei mașini personale, puteți ajunge aici cu ușurință luând un taxi, cu trenulețul turistic, dar și cu autobuzul care vă lasă exact la intrarea în hotel.

Am ajuns după amiaza la Ioana Hotels, într-o liniște binecuvântată și aer proaspăt, mai ales pentru noi cei care trăim într-un București din ce în ce mai sufocant și zgomotos. Încă de la intrare am avut parte de cea mai frumoasă primire, cu șampanie și multă căldură din partea personalului, ospitalitate care se întâlnește și în felul în care este pregătită camera pentru oaspeți, cu multă atenție la detalii. Vedeți, mai jos, cum arată patul? 🙂 Este cel mai confortabil în care am dormit vreodată.

Nu am făcut poze și în baie, dar trebuie să mă credeți pe cuvânt că și aici este cadrul perfect pentru relaxare și, dacă vreți, pentru pasiune în doi. 🙂 Cabina de duș este generoasă, prosoapele sunt moi, iar produsele de igienă corporală au un miros amețitor și lasă pielea foarte catifelată.

La Ioana Hotels totul este gândit pentru starea de bine a oaspeților. Lângă recepția micuță și cochetă, se află barul și zona de lounge unde puteți să vă relaxați seara după cină sau plimbare cu o băutură din meniul variat.

Hotelul dispune de un Centru Spa cu saună, jacuzzi și diferite tipuri de masaj unde aveți parte de aceeași liniște și servicii de calitate. La Ioana Hotels sunt, de asemenea, locuri special amenjate și pentru copii, unul în interior iar celălalt lângă terasă. Terasa Forest Garden , deschisă vara, a fost construită tot între copaci, la fel ca restaurantul. În ciripit de păsări şi aer proaspăt, aici puteți savura cafeaua de dimineață, cina sau prânzul.

Am ajuns și la restaurant. De data aceasta, fiind oaspete al hotelului, am luat şi micul dejun la Restaurantul Forest, nu doar cina. Foarte variat, cu preparate și produse pentru toate gusturile și dietele, cu sucuri naturale și o cafea foarte bună, micul dejun este acompaniat de muzica în surdină. Atunci când plouă, picăturile care cad pe acoperișul restaurantului completează romantic atmosfera. 🙂 Seara la cină, ambientul este de poveste, iar servirea impecabilă, exact așa cum le-am găsit și prima dată când am fost aici.

Dacă sunteți în cautarea unui loc în care să evadați cu jumătatea voastră sau poate doar cu cineva foarte drag, Ioana Hotels este locul potrivit când vă doriți liniște, confort și servicii de calitate. Am lăsat eu mai jos niște poze, însă de pe site-ul hotelului (aici) puteți să vă faceți o imagine mai clară despre acest loc. Sau poate decideți să vă lăsați să trăiţi această experienţă cu uimire, fără a verifica chiar tot tot în prealabil. Eu așa am făcut și nu am regretat. Dacă o lași, viața te poate surprinde plăcut și rămâi cu niște amintiri de pus în ramă.

DISTRIBUIȚI
Îți mulțumesc pentru vizită! Sper că ți-a plăcut măcar un pic ceea ce ai citit și că vei reveni! Am și alte povești despre lecții personale și căutări care pot fi ale oricui, despre oameni, locuri văzute și experiențe trăite. Toate materialele publicate aici sunt ale mele și sunt protejate de drepturi de autor. Te rog să nu preiei niciunul fără acordul meu prealabil sau fără menționarea sursei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*